· · Коментари: 0

РАТ АЦЕ ЛУКАСА И ИВАНЕ СЕЛАКОВ НЕ ЈЕЊАВА! Певачица изнела сав " прљав веш" о свом колеги, уследио бруталан одговор!

Певачица Ивана Селаков и њен колега Аца Лукас заратили су због песме која је за само 24 сата касније он је уклоњен са Јујтуба

1630995788_aca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/аца лука

Свака страна има своју причу зашто је до тога дошло - певачица тврди да је она оштећена, а Ацин продуцент Саша Мирковић је изјавио да Ивана није уплатила договорену накнаду за нумеру.

Прочитајте још: Кад те жена ИСПРОМОВИШЕ: Викторија објавила слику Бекамове ГОЛЕ ЗАДЊИЦЕ (ФОТО)

Неколико дана након скандала, Ивана и Аца су поново говорили о проблему. На питање како су њен супруг и она, с обзиром на то да је њеном мужу позлило због целе ситуације, Ивана открива да су добро обоје, али да неће одустати од тога да потражи правду.

- Муж је добро, ја сам исто супер, радила сам овог викенда, што се мене тиче ситуација се средила можда медијски мало, али ја ћу своју причу до краја изгурати. Правно сам у праву, можда смешно звучи, али оповргавам апсолутно све оне наводне ствари које је изрекао Саша Мирковић, ништа није у праву, ништа није на месту. Ја ћу временом, наравно, изгурати правду до краја - каже Ивана, те открива да ли је ступила у контакт са Ацом након свега:

Ивана Селаков добила подршку од колега

- Аца се апсолутно ништа не пита, пошто он има уговор са Сашом Мирковићем, он је власник његовог лика и дела тако да све што се тиче неких правних ствари, он се ништа не пита. Нисмо се овако чули.

Певачица истиче да је чак и од неких колега добила подршку због целе ситуације, те да остаје при свом ставу.

- Добила сам велику подршку на друштвеним мрежама. Нисам неко ко се дружи са колегама са естраде, али добила сам подршку највише од публике, од неких новинара, па чак и неких колега, али не бих сада да кажем ко је у питању, просто су ми пружили приватно подршку зато што сви знају како ја радим и како водим своју каријеру - поштено, без скандала и без сукоба са било ким. Стојим при свом ставу и мислим да публика не треба да улази у неке детаље, то су неке ствари наших приватних договора, они су остали ускраћени за песму и спот и ја сам имала моралну обавезу да им објасним зашто је песма уклоњена са Јутјуба. Нумера ће се појавити, али у неком другом саставу - каже Ивана и открива шта мисли о томе што се, на дан када је њихов спот уклоњен.

- Да ли би Аца Лукас снимио са мном четврти дует да му се нешто није допало или функционисало? Аца је на снимању спота говорио да је то моја идеја, да је он радо пристао на то да сними са мном и овај четврти дует, то све постоји снимљено. Све је до његовог менаџмента, а зашто и како… Нападнута сам за неке ствари, по медијима се провлаче неке цифре сулуде, ја нећу дозволити да све прође тако. Он (Саша Мирковић) воли то тако да прича, а правно нема на основу чега ни да ме тужи нити било шта да тражи. Нисам срећна што се моје име нашло први пут за 15 година каријере, уз његово име, уз такве написе. Али све ће проћи, ја ћу своју каријеру и даље водити најисправније. До пре пар година су се Аца Лукас и Саша Мирковић тужили, тамо овамо, људи се сећају тих наслова. Ја сам неко ко музику доживљава срцем, увек сам бирала Ацу Лукаса за свог дуетског партнера зато што се знамо годинама и ценим га као уметника, певача и стварно сам бирала срцем, веровала сам у тај добар музички спој и тако је и било док се није умешао неко ко музику не гледа срцем, већ кроз финансије - закључила је она yа 24 седам.

Након разговора са Иваном, огласио се и Аца Лукас, видно револтиран због целе ситуације. Како каже, његов лик и дело нико не поседује, а за некадашњу пријатељицу није имао лепе речи јер га, истиче, она и њен супруг пљују након свега што је урадио за њу.

Аца Лукас шокиран изјавама Иване Селаков

- Ја сам мислио да је та прича завршена, међутим они и даље настављају да пљују, не знам шта хоће од мене. Песму могу да сниме, ја је нећу снимати са њима, не може да изађе песма коју сам снимио са њима и то је све. Срамота је, после свега што сам учинио за њу да ме пљује, ја њу нисам нигде пљувао, чак сам се и повукао из целе приче. Што се тиче лика и дела, да ли неко управља њим или не, ја га барем имам за разлику од ње која га нема. Не знам о ком лику и делу она прича, волела би она да управља ликом и делом да га има. Све што сам урадио за њу је само добро. Мојим ликом и делом не управља нико, а мојим финансијама управља Саша Мирковић и хвала Богу да је неко узео да управља, да престану да ме ваћаре такви као што су њен муж и она. Јер сам три дуета снимио и сва три су била на њиховом Јутјуб каналу, нисам банке пребијене узео нити сам их питао нити су понудили. Све што су направили у животу, направили су због мене. За 99 посто њене тужне каријере треба да буде захвална мени. Ако ће њеној импозантној каријери да допринесе ова песма, нека је сними слободно, ја је ни не свирам одавно на наступима. Само не знам како ће направити хит без Аце Лукаса - каже певач и додаје да не зна какву правду Ивана жели.

- Не знам какву правду, шта је ту неправда? Нека сними песму, немам ништа против, проћи ће јој као и остале њене које је снимила без мене. Симпатична буца, пратећи вокал, која је нажалост прерасла у анемичну, безличну, липосукцирану “звезду”, која је звезда исто колико и моја комшиница Мара. Вукљао сам је по тезгама и била ми је симпатична, вечити пратећи вокал, да није било Мирковића, Хелсинкија не би видела. Они којима треба да буде захвална, она пљује по тим људима, нико јој ништа није урадио. Неће бити дуета и то је то. Једини проблем је што је песма изашла и на мом Јујтуб каналу, а није је срамота, чак и да није тако договорено, треба да ћуте јер су три добили за џабе. То можете да питате господина Борачева, власника КВЗ-а који исплаћује певачима, као провајдер ради. Ја сам је пуштао да узимају, знајући да нема тезги, имају дете, али стварно је време да престану да ме пљују, нисам их дирао. Она је безнадежни случај соло певачице која никакву каријеру не може да направи. А да није снимила дуете са мном, са покојним Дарком Радовановићем, са Амар Гилетом, не би ништа урадила јер је харизма код ње једнака нули. То што она пева лепо, то је супер, не треба да напада ни Мирковића јер не би постојала да је он није убацио у групу “Бјути Квинс”. Нико је није оштетио, није јој узео динар, они су хтели нас да преваре по четврти пут. Рекли смо ако не може овако, нећемо да издајемо и готово. Није спорна песма, нека је снимају, ја не бих бранио ни да нису, рекао бих да сниме. Али шта хоће они од мене? Она је хтела да доживи ово што је сада доживела.

Лукас је, после свега, јако киван и на Иваниног супруга Пеђу којем је, подсетимо, позлило због целе ситуације те је чак завршио и у болници.

- Што се тиче њеног супруга, великог менаџера илити носача кофера Пеђе Селакова, такозваног, који пише да ће ми забранити песме - враћам их на фабричка подешавања и од сад када буду хтели да комуницирају са мном, мораће да дигну два прста. Јер сам за њих звезда, легенда Александар Вуксановић, Аца Лукас. Нек им служи на част све што сам им до сада учинио, ово је први пут да се овако изјашњавам о њима, до сад нисам хтео, али су претерали све границе. Нека се сете концерта на Маракани, ни на телевизји нису видели толики број људи. Све своје наступе да сабере и до краја каријере неће имати толико људи колико сам ја имао на Маракани, а имала је част да буде на бини. Погледајте колико прегледа имају њене соло песме, а колико дуети са мном - каже певач, који се осврнуо и на то што је Ивана рекла да је добила подршку појединих колега, које није хтела да именује:

Прочитајте још: Да ли сте знали које је право ПРЕЗИМЕ Николаса Кејџа? Променио га је како би побегао од СЛАВНОГ ПОРЕКЛА! (ФОТО)

 

- Што се тиче колега које су јој пружиле подршку, колико ми се чини, пре неки дан рече да неће да буде у естрадном муљу, а сада јој није муљ када јој дају подршку? Е па у целом том муљу једини колега који је био уз њу и давао јој подршку сам био ја. Али је она, пошто је изгледа један од истакнутијих чланова естрадног муља, то пропустила. И у мени више нема ни пријатеља ни сарадника ни било шта. Подметати јој ногу нећу, али за мене више не постоји. Није толико без мозга да мени спочитава, а треба да је буде срамота. Мирковић само није хтео да ме изваћаре, а пошто ме добро знају сви, да није било њега, поново би се песма нашла само на њиховом Јутјуб каналу и опет би милионске прегледе имали само они, то их највише боли, што нису могли само они да инкасирају паре од песме. И још једном понављам, њу и њеног супруга, носача кофера Иване Селаков, фалсификованог, лажног менаџера Пеђу Селакова треба да буде срамота да ми овако раде. А да ли ће колеге да јој пруже подршку или не, то ме боли ку**ц! Она је у муљу до гуше, мој образ је чист као суза. Не желим уопште више да комуницирам са њом, наравно да ме није звала, ја сам их звао да питам о чему се ради, а они и даље настављају да ме пљују. Вечити пратећи вокал остаје вечити пратећи вокал. Ето толико - закључио је певач.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.