Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Иза осмеха Данице Максимовић крије се велика туга: Глумица је за само ТРИ дана доживела две велике трагедије

Глумица је у свом животу доживела велике трагедије

1650652910_danica.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Отац Данице Максимовић био је један од најважнијих људи у животу глумице. Особа због које је уписала Правни факултет, упоредо са глумом и у дуалном школовању истрајала готово три године.

Прочитајте још: Џони Деп ВИШЕ НИКАДА неће глумити у филму "Пирати са Кариба"! Због оптужби његове бивше партнерке, Дизни је прекинуо сарадњу са Депом

Од њега је наследила чврст карактер и способност прилагођавања, а често је умела да каже да је након што је као мала упала у креч и добила запаљење хилуса, постала додатно отпорнија на свакојаке недаће. Њеном сазревању пре времена допринело је и то што је млада остала без оба родитеља. Обоје су је напустили под невероватним околностима.

- Тата је настрадао тако што су га претукли на смрт, а мама је преминула у року од три дана. Изгубила сам оба родитеља, што је тешко, као да вам је неко посекао корен - казала је Даница, чија тужна прича мало кога може оставити равнодушним. Њу је свакако довела до преиспитивања, бесаних ноћи, велике туге, а у овом болном догађају стручњаци из области психотерапије засигурно могу пронаћи бар трунчицу мали узрок зашто се касније она одала алкохолизму.

Даница је "чиста" већ више од тридесет година, а воли да нагласи да је с годинама и мудрошћу стекла мир и благостање, који су јој дошли и због стабилности коју има у браку, али и захваљујући сину Милошу Лолићу, дивном талентованом редитељу, због ког само може да се поноси.

Прочитајте још: Овај детаљ из живота Здравка Чолића нисте знали: Певач у притвору провео три дана, а ово је разлог

- Доста сам се раније трошила на разне ствари што није требало да радим, али тога нисам била свесна. Једном сам чак радила за канту бензина како бих кучи могла да се вратим са наступа. Била је то моја мањкавост јер нисам умела да фокусирам пажњу на оно што ми је неопходно него сам се расипала, помагала, трчала, јурцала. И даље то радим, али моја локомотива сада иде споријим темпом. Умем да средим свој живот, имам своју башту. Узмем маказе и рукавице па мало орезујем руже и окопавам. То ме релаксира и ни на шта друго не мислим. Уз сезонске радове иде лешкарење и читање дивних књига уз цвркут птица. Близу ми је и Звездарска шума, па не чујем трамвај и гужву - казала је раније Дана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas