Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јашар Ахмедовски о погинулом брату и колегама са којима је прекинуо контакт: "Жалићу се док сам жив"

Познати певач причао је о најтежем периоду свог живота

1662274036_SabanSaulicsahrana3622022019.jpg
Фото: Петар Милошевић
Oglas

Млађем брату Јашара Ахмедовског, Ипчету Ахмедовскоском, сви су предвиђели велику и успечну каријеру. За осам година, снимио је 4 албума, а бројне његове хитове и данас сви радо певају. Стекао је велику популарност на овим просторима.

У ноћи између 29. и 30. јула 1994. године, страдао је у великој трагедији у близини Лазаревца. Тада је својим возилом ударио у камион и изгубио живот.

Ипчетова смрт јако је погодила његовог брата Јашара, који му је посветио нумере "Тамо си ти", "Спавај, спавај ти" и "Небо тајну крије".

Прочитајте још: "ХУРРИЦАНЕ ЖИВИ": Огласиле се Ивана и Сања након званичног краја петогодишње сарадње (ФОТО)

 Јашар Ахмедовски, прошле године у емисији "Гламур", признао је да само песме свог брата певам на наступима:

- Да је остао жив, данас би био један од највећих певача на естради, то сви знају. Он је певао са лакоћом висине, трилере. То ретко ко може. Ја једино његове песме певам на својим наступима.

Губитак брата на њега је оставио неизбрисив траг:

- Дуго нисам могао да певам његове песме, али ја имам обавезу да их певам. Дуго нисам могао ни да слушам његове песме. Његова погибија нас је све пореметила. То не бих пожелео ни највећем непријатељу. То је велика трагедија била за нас. Ја сам се једва ишчупао. Али жалићу док сам жив, испричао је кроз сузе у поменутој емисији.

Прочитајте још: Маријана Мићић објавила фотографију без шминке, па се пожалила: "Ни 20 година касније ми није јасно зашто су ме то питали" (ФОТО)

Открио је да је са неким колегама прекинуо контакт јер му нису изјавили саучешће:

- Заиста је тако. Са многим колегама после тога нисам говорио. Они су познавали Ипчета, са њим су се и дружили и излазили. Ја сам тада мислио да смо са колегама као фамилија. Мислио сам да могу макар да нам изјаве саучешће, није морао нико да долази у Македонију. То сам очекивао од неких људи који су ми били јако блиски. Са многима не говорим ни данас и никада нећу говорити јер не заслужују - био је искрен певач.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas