· · Коментари: 0
ТУГА

Јецаји одзвањали Бежанијским гробљен: Сахрањена каратисткиња Снежана Пантић (ФОТО/ВИДЕО)

Бол и туга на Бежанијском гробљу

1644850024_snezana-peric-1.jpg
Фото: Атаимагес

Шампионка у каратеу Снежана Пантић, девојачко Перић, сахрањена је данас на Бежанијском гробљу. Поред најближе породице, Снежану су на вечни починак дошле да испрате бројне колеге и пријатељи.

Прочитајте још: "ДУШО МОЈА ЛЕПА": Фудбалер Ђорђе Пантић се потресном поруком опростио од супруге (ФОТО)

Супруг покојне каратисткиње и некадашњи голман Партизана Ђорђе Пантић и њихова ћерка Мања, сломљени од бола немо су стајали поред ковчега примали саучешће.

Фото: М.Стојановиц

Њен прерани одлазак, шокирао је многе, а тужне сцене, јецаји и бол која је била присутна на Бежанијском гробљу, још један су доказ, колико је Снежана била омиљена.

Биографија

Снежана Пантић, рођена је 18. јуна 1978, у богатој каријери је постала и првакиња Европе (2006), а до повлачења је у своју спортску ризницу донела више од 30 титула и преко 100 медаља.

По завршетку каријере остала је верна спорту у ком се прославила и који је у Србији прославила, па је позвана од стране Светске карате федерације да постане члан њене спортске комисије. За Ђорђеа Пантића, удала се 2006. године, а у браку су добили ћерку Мању.

Прочитајте још: ТУГА: Изненада преминула ЧУВЕНА СРПСКА ШАМПИОНКА (44) - познат узрок смрти (ФОТО)

Подсетимо

Снежана Пантић, некадашња српска каратисткиња и супруга бившег голмана Партизана Ђорђа Пантића, преминула је у 44. години живота након дуге и тешке болести са раком дојке.

 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.