Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша проговорила о насиљу које су доживеле њене ћерке: Ово је био озбиљан окидач

Певачица отворила душу

1668149303_karleusa.jpg
Фото: Н.Скендерија
Oglas

Јелена Карлеуша веома је везана за своју породицу, а посебно је заштитнички настројена према Атини и Ники, које су често изложене осудама и сајбер злостављању, због популарности мајке.

Прочитајте још: МРАЧНЕ ТАЈНЕ познатих: 6 познатих личности са НЕВЕРОВАТНИМ животним причама, које сигурно нисте знали

Певачица је истакла да због многих ситуација оне не би волеле да су толико популарне.

- То је био онај страшан моменат у "Звездама Гранда" са девојком која се звала Вања Кнежевић, којој сам рекла да се обукла као тетка и стојим иза тога, јер она је ту дошла да ја њој дам свој коментар о њеном певању, понашању и облачењу. Због тог коментара, моја деца су преживела тако страшно насиље да су погасиле друштвене мреже и ја сам их спаковала и отишле смо у другу земљу на 10 дана. Значи то је просек година отприлике 12, то су била најстрашнија вређања, поруке да ја умрем, да оне умру, е то су чинила деца! - рекла је Јелена.

- Ја не могу да очекујем од девојчица које улазе у пубертет, да разумеју зашто их стотине хиљада људи вређа, оне су само мале девојчице. Када те девојчице стално читају да им је мајка нешто најгоре што треба да умре, то оставља дубоки траг и то се зове насиље. Ја њима дам најбољи могући савет, а то је да блокирају, да бришу, али пошто је било толико тога, оне су на крају побрисале све. Оне су мале, а због мене су изложене тортури, истакла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas