Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Језива и тужна судбина представнице ХОЛАНДИЈЕ на Евровизији 2022: У 14. години покушала да се убиије, а разлог је НЕВЕРОВАТАН

У финалу Евровизије 2022. у Торину, вечерас ће наступити и представница Холандије, која иза себе има веома тешку животну причу

1652537657_holandija.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Стин Ден Холандер, која се у јавности појављује под псеудонимом С10, иако има само 21 годину, већ је преживела много тога у животу.

Прочитајте још: ЕВРОВИЗИЈА 2022: Све је спремно за велико ФИНАЛЕ у Торину! Ово је редослед такмичења

Иза ове насмејане и веселе девојке крије се велика туга. Ден Холандер и њен брат близанац рођени су 8. новембра 2000. у Хорну у Северној Холандији. Од свог рођења, није имала скоро никакав контакт са својим биолошким оцем. Одрасла је у оближњем Абекерку , а касније у Хорну, где је похађала средњу школу. Након што је завршила МАВО наставни план и програм 2018. године, студирала је на Херман Броод Ацадемие у Утрехту .

Биполарни поремећај

 У раном тинејџерском добу, патила је од депресије, а у својој 14. години примљена је у психијатријску болницу због покушаја самоубиства. Тада јој је дијагностификован биполарни поремећај.

Каријеру је започела 2016. године, када је издала свој први мини албум под називом "Анрипсихотика". Убрзо након тога открио је репер Јиги Ђе. Годину дана касније  објављује и свој други албум. У својим песмама углавном описује борбу са менталним здрављем, а оба мини албума названа су по врстама психијатријских лекова.

Ден Холандер је 2021. године остварила хит са синглом „Адем је ин“, који је написала заједно са Жаклин Говаерт . Дана 7. децембра 2021. објављено је да ју је холандски емитер АВРОТРОС одабрао да представља Холандију на Песми Евровизије 2022 . Њена песма „ Де диепте “ објављена је 3. марта 2022. и на холандском је језику, што је прва песма Холандије на Евровизији која је певана на матерњем језику од 2010. године . 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas