Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Језиве трагедије су обележиле НИГОРОВ живот, а од једне се никада није опоравио: "Имала је само 13 година, легла је да спава и није се пробудила"

Породичне и пријатељске трагедије су обележиле његов живот

1648364086_nigor.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен/К1
Oglas

Игор Лазић, познатији као НИгор, не воли често да прича о свом животу, али гостујући у једној емисији, открио је до сада детаље у које јавност није била упућена.

Прочитајте још: Живот му се преворио у ХОРОР: Наш познати глумац умало постао ХОЛИВУДСКА ЗВЕЗДА, а онда је судина умешала прсте

Живот популарног музичара, обележиле су бројне трагедије, од смрти два најбоља пријатеља Душана Николића и Небојше Савељића, са којима је чинио трио "Монтенигерс", до трагичног губитка оца. Ипак, једна ужасна трагедија обележила је Нигоров живот, а то је када му је у 13 години у сну преминула братаница.

‒ Умрла је у сну, и то на славу. Имала је само 13 година. Легла је да спава и није се пробудила. И нема ништа горе од тога. Бог те нон-стоп ставља на искушење. Кажу, а зашто је њему Бог то урадио, он је добар човек. Он те искушава да види да ли ћеш се одрећи њега. Када неко има здравствени проблем, мора да буде најближе Богу, да се моли. Када кажу: „Зашто је мало дете умрло?“ Зато што је тако. Можда родитељи плаћају цену или су родитељи тих родитеља нешто починили. То је филозофија ‒ открио је музичар највећу тугу коју је доживела његова породица у једној емисији.

Прочитајте још: Да ли бисте је препознали? Јавност је освојила улогом мале ЗОНЕ ЗАМФИРОВЕ, а данас је једна од наших најлепших глумица (ФОТО)

Игор је упркос свим недаћама, успео поново да стане на ноге. У браку је са 14 година млађом Сузаном, коју како је и сам истиче, воли највише на свету.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas