Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Потресна исповест Игора Лазића: "Убацио сам у гроб нешто што није смело и од тада се наше песме остварују као проклество"

Игор Лазић познатији као Ниггор отворио је душу и испричао поједине детаље у које јавност није била упућена

1625319195_nigor.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Душан Николић, Небојша Савељић и Игор Лазић Ниггор, чинили су групу "Монтенигерси", чије су песме хитови и дан данас.

Прочитајте још: Да ли препознајете познатог певача на фотографији? Овако је изгледао пре 45 година! (ФОТО)

Нажалост 1996. године, Душан Николић преминуо је након дуге и тешке болести, што је сломило Игора и Небојшу, након чега су снимили песму "Вољели би да си ту". Гостујући у једној емисији, Игор је испричао помало невероватне детаље и открио да је током Дулетове сахране урадио нешто што није смео.

"Убацио сам у гром наш ЦД, а касније сазнао да никако нисам смео да урадим"

- На Дулетовој сахрани ја сам у гроб убацио наш заједнички ЦД. Направио сам глупост, али одакле сам ја то знао. Хтео сам да он слуша тај ЦД у том неком другом свету. Али рекли су ми да не би требало у гроб стављати ствари од живих људи, посебно не слике. Један видовњак ми је рекао да смо тада аутоматски закопали и себе и своје каријере. Онда су се после дешавале неке чудне ствари - рекао је Ниггор у емисији Балкан инфо и додао да је други албум популарне групе био као неко предстазање:

- Једино се једна песма за сада није остварила. У једној песми има део који каже - Вазда сам исти и на небу и на писти, и бићу такав док ме неко не почисти. Онда се то Небојши није допало јер је то он реповао па је преправио и онда је било - Док ме старост не почисти. Међутим десило се да га је неко други почистио - рекао је Ниггор и осврнуо се на крај песме "2028" где га Неба пита - Хоћемо ли преживети?

Небојша је погинуо 1999. године у тешкој саобраћајној несрећи

- Ја му одговарам - Не, не, ти нећеш преживети. То се обраћа као неки демон. Онда у песми "Тако ти је мала моја" која је пародија "Бијелог дугмета" код нас стоји - "Еј, стани, стани јадан" и чује се кочење и ломљава кола. А Небојшина девојка која је погинула са њим у тој саобраћајној несрећи говорила је том лику - Стани јадан, стани убићеш нас, успори. Било је преживелих који су то посведочили. А посебно песма - 'Вољели би да си ту' - која добија на значају тек кад се све издешавало. Стих који пева Небојша иде - Срешћемо се на небу, само зазвижди, знаћемо да си то ти- испричао је Ниггор подсећајући да је 31. октобра 1999. године, Небојша Савељић доживео саобраћајну несрећу на магистралном путу Подгорица - Цетиње у којој је изгубио живот.

Прочитајте још: Неочекивана одлука Марије Шерифовић: "Ово је тако тужно" (ФОТО)

Тај трагични догађај довео до краја бенда Монтенигерс, али подстакао Игора Лазића да са у то време са мало познатим певачем Владом Георгијевим сними дуетску песму "Не брже од живота", посвећену Небојши. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas