Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић не престаје да ИЗНЕНАЂУЈЕ: Нова одлука популарне водитељке направиће БУМ на ЕСТРАДИ

Водитељка је одлучила да сними песму

1657952281_jovana-jeremic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јована Јеремић, недавно је у Врњачкој бањи освојила награду за лице године, а након признања које је освојила, открила је да планира и да се упусти у музичке воде.

Прочитајте још: Рики Мартин оптужен за ИНЦЕСТ: Певачу прети 50 година затвора?

Популарна водитељка или како је популарно зову "краљица шера", небројано пута до сада показала је да воли да пева, па често у "Новом јутру", који води или на неким јавним местима пусти глас. 

Овога пута, Јована је решила да сними песму, коју ће јој урадити Марко Кон:

- Срела сам на аеродрому Марка Кона. Срела сам га и рекла сам му да смисли неку песму, где ја могу да изрецитујем или да отпевам неки део. Желим нумеру која ми пружа могућност да могу да обучем трико на сцени, неки топ трико, са деколтеом или тотално затворен, ал' са кристалима... Па, да раширим ноге онда, лудило једно! - казала је Јована Јеремић за Курир и додала:

Прочитајте још: БРАНКА НЕВИСТИЋ У ТОПЛЕСУ: Бивша водитељка РТС-а нестала са ТВ-а и постала једна од НАЈБОГАТИЈИХ СРПКИЊА (ФОТО)

- И на све то моја дуга коса, као Наташа Беквалац! Све да пршти! Рекао ми је: "Што раније ниси рекла, направили би нешто раније! Морам да размислим са ким да те умиксам". То ће бити мега, мега хит! - закључила је водитељка за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas