Oglas
· · Komentari: 0

BRANKA NEVISTIĆ U TOPLESU: Bivša voditeljka RTS-a nestala sa TV-a i postala jedna od NAJBOGATIJIH SRPKINJA (FOTO)

Bivša voditeljka RTS-a Branka Nevistić Grujić povukla se iz javnog života i tako karijeru ostavila daleko iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno "da" izgovorila Branislavu Grujiću, živi život kao iz bajke.

1657889321_Branka-Nevistic-foto-V-Danilov-Instagram-corallo-verde.jpg
Foto: V. Danilov, Instagram/corallo_verde
Oglas

Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

‒ Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Pročitajte još: Lidija u 6. deceniji OSVOJILA 10 LETA MLAĐEG: NJen novi dečko je iz Italije - ne treba joj smirivanje inače će biti spušten mnogo niže od nje

Branka i Branislav žive u elitnom naselju u Beogradu, a slobodno vreme koriste tako što obilaze luksuzne destinacije.

 

Branku sadašnji muž tretira kao kraljicu, te je, prema pisanju medija, jednom prilikom dobila nakit u vrednosti od 36.000 evra.

Pročitajte još: BRENA ILI FILIPOVA MAJKA? Prijovićka morala da bira između dve svekrve - evo kako je okončala dilemu

Branka je bila u braku sa Momčilom Lavrnićem, a nakon razvoda nastavila je da gradi karijeru, međutim, posle nekog vremena, televizijska zvezda odlučila je da se povuče sa malih ekrana, međutim na društvenim mrežama postala je veoma aktivna, a fotografije sa luksuznih putovanja postajale su sve češća pojava na njenom profilu. Inače, iz prvog braka sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, Branka Nevistić ima sina Luku.

Ona je sada pozirala u toplesu, atribute je pokrila rukama, i pokazala kako žena može zablistati, kao i uživati u svojoj koži u 50-im godinama.

 

Ona je dokazala da stari kao vino, pa je sa neverovatnim samopouzdanjem i spontanošću pozirala ispred kamere, i tako dobila mnogo komentara u vidu pohvala.

Pročitajte još: Snežana Đurišić bez trunke šminke: Pevačica pokazala kako izgleda kada se kamere ugase (FOTO)

"Vatra", "Bože kako dobro izgleda", "Neverovatno", "Ostavlja bez daha", samo su neki od komentara.

Titula jedne od najbogatijih Srpkinja pripada upravo Branki, pa sada putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni krase život nekadašnje TV zvezde.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas