Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić ne prestaje da IZNENAĐUJE: Nova odluka popularne voditeljke napraviće BUM na ESTRADI

Voditeljka je odlučila da snimi pesmu

1657952281_jovana-jeremic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Jovana Jeremić, nedavno je u Vrnjačkoj banji osvojila nagradu za lice godine, a nakon priznanja koje je osvojila, otkrila je da planira i da se upusti u muzičke vode.

Pročitajte još: Riki Martin optužen za INCEST: Pevaču preti 50 godina zatvora?

Popularna voditeljka ili kako je popularno zovu "kraljica šera", nebrojano puta do sada pokazala je da voli da peva, pa često u "Novom jutru", koji vodi ili na nekim javnim mestima pusti glas. 

Ovoga puta, Jovana je rešila da snimi pesmu, koju će joj uraditi Marko Kon:

- Srela sam na aerodromu Marka Kona. Srela sam ga i rekla sam mu da smisli neku pesmu, gde ja mogu da izrecitujem ili da otpevam neki deo. Želim numeru koja mi pruža mogućnost da mogu da obučem triko na sceni, neki top triko, sa dekolteom ili totalno zatvoren, al' sa kristalima... Pa, da raširim noge onda, ludilo jedno! - kazala je Jovana Jeremić za Kurir i dodala:

Pročitajte još: BRANKA NEVISTIĆ U TOPLESU: Bivša voditeljka RTS-a nestala sa TV-a i postala jedna od NAJBOGATIJIH SRPKINJA (FOTO)

- I na sve to moja duga kosa, kao Nataša Bekvalac! Sve da pršti! Rekao mi je: "Što ranije nisi rekla, napravili bi nešto ranije! Moram da razmislim sa kim da te umiksam". To će biti mega, mega hit! - zaključila je voditeljka za "Kurir".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas