Oglas
· · Komentari: 0

Riki Martin optužen za INCEST: Pevaču preti 50 godina zatvora?

Pevač se suočava sa ozbiljnim optužbama

1657951181_riki-martin.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Riki Martin, mogao bi da bude optužen na 50 godina zatvora, nakon što ga je njegov 21-godišnji nećak optužio za incest, preneli su strani mediji.

Pročitajte još: Poremećeno ponašanje velike muzičke ikone: Radio je gadosti za koje ne biste ni pomislili da je neko sposoban (FOTO)

Kako se navodi, popularni latino pevač, optužen je za nasilje u porodici, a pre nekoliko danas se saznalo, da ga je tužio njegov nećak, a nove optužbe su usledile, nakon što je zabranu prilaska podnela osoba koja je izlazila sa Riki Martinom.

Njegov brat, tada je otkrio da je u pitanju njegov nećak, Denis Jadiel Sančez, pišu španski mediji. Zabrana prilaska na snazi je od 1. jula, a ukoliko se proglasi krivim, prema Portorikanskom zakonu, pevač bi mogao da bude osuđen i do 50 godina zatvora. 

Riki Martin na svom zvaničnom Tviter nalogu, demantovao je ove tvrdnje:

Pročitajte još: "Jednostavno to kod mene ne radi, to ne podržavam": KONSTRAKTA o ponudama koje je do sad dobijala

 

 

- Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas