Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је Сузани Манчић пошло за руком да скине 15 килограма за месец и по дана? Једна врста поврћа јој је највише помогла

Дијета Сузане Манчић нарочито је погодна за лето

1687070925_alo_miss_leta_21092022_0013.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сузана Манчић, некадашња "Лото девојка" важила је за једну од најлепших жена коју смо виђали на малим екранима, а и дан данас где год да се појави плени својом харизмом и лепотом.

Никада се није либила ни да призна да је радила одређене корекције, те да доста улаже у свој изглед, а једном приликом је открила и како је успела да за нешто више од месец дана скине 15 килограма.

Наиме, она се у неком периоду угојила због стила живота у Грчкој где живи њен изабраник који је освојио пре 23 године, Симеон Оцомокос. Како је целог живота држала дијете, Сузана је пронашла ново решење за губитак килограма.

"Никада нећу заборавити. Била сам на једној свадби. Када сам видела фотографије, била сам тако бесна на себе. Ја сам поцепала све слике и хвала Богу да их немам", рекла је Сузана која је дошла до килаже од 89 кг.

"Где су 89 килограма, ту су и 90 па и 100 (смех)", нагласила је и додала да јој се вишак, како то обично бива у менопаузи, скупљао око стомака.

Окренула се једној врсти кето дијете која се састоји од два прашкаста оброка и вечере коју је сама припремала.

"Вечера вам дође као награда. Пуна чинија микса зелене салате, комад рибе или бифтек", набраја.

Важна цака била је и топла лимунада коју је пила ујутру као и посебна ужина: краставац.

"Виђала сам Московљанке, дотеране иду улицом и једу краставац", истакла је Сузана која је једно време живела у Русији и применила ту навику.

Добро је познато да је ово поврће, богато водом, прави савезник сјајне линије. Сузана би исецкала краставце, ставила у чинију и узимала их као ужину, и то било где да се налазила. Практично решење помогло јој је у борби са килограмима. За месец дана скинула је 11 кг, а онда неосетно још четири килограма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas