Oglas
· · Komentari: 0

Kako je Suzani Mančić pošlo za rukom da skine 15 kilograma za mesec i po dana? Jedna vrsta povrća joj je najviše pomogla

Dijeta Suzane Mančić naročito je pogodna za leto

1687070925_alo_miss_leta_21092022_0013.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Suzana Mančić, nekadašnja "Loto devojka" važila je za jednu od najlepših žena koju smo viđali na malim ekranima, a i dan danas gde god da se pojavi pleni svojom harizmom i lepotom.

Nikada se nije libila ni da prizna da je radila određene korekcije, te da dosta ulaže u svoj izgled, a jednom prilikom je otkrila i kako je uspela da za nešto više od mesec dana skine 15 kilograma.

Naime, ona se u nekom periodu ugojila zbog stila života u Grčkoj gde živi njen izabranik koji je osvojio pre 23 godine, Simeon Ocomokos. Kako je celog života držala dijete, Suzana je pronašla novo rešenje za gubitak kilograma.

"Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam", rekla je Suzana koja je došla do kilaže od 89 kg.

"Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 (smeh)", naglasila je i dodala da joj se višak, kako to obično biva u menopauzi, skupljao oko stomaka.

Okrenula se jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

"Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek", nabraja.

Važna caka bila je i topla limunada koju je pila ujutru kao i posebna užina: krastavac.

"Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac", istakla je Suzana koja je jedno vreme živela u Rusiji i primenila tu naviku.

Dobro je poznato da je ovo povrće, bogato vodom, pravi saveznik sjajne linije. Suzana bi iseckala krastavce, stavila u činiju i uzimala ih kao užinu, i to bilo gde da se nalazila. Praktično rešenje pomoglo joj je u borbi sa kilogramima. Za mesec dana skinula je 11 kg, a onda neosetno još četiri kilograma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas