Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Какви су Анђела Јовановић и Михаил Дудаш приватно- КОМШИЈЕ ОТКРИВАЈУ: Планирају да купе кућу на селу или некој планини, а једно је пресудно

''Насмејани су и весели, али прилично...''

1687764974_Andlea-JOvanovic-s-amuzem.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/24седам_схоwбиз
Oglas

Глумица Анђела Јовановић и њен изабраник, спортиста Михаил Дудаш, недавно су ступили у брак, па лепим фотографијама с приватне прославе на друштвеним мрежама привукли огромну пажњу јавности. Комшилук овог пара, с друге стране, за њих има само речи хвале, а како још откривају - у плану им је да пазаре кућу на селу или некој планини, само да је близу, не би ли тамо лако могли да одлазе викендима и враћају се после у град.

- Насмејани су и весели, али прилично затворени када је комуникације у питању. Доста су упућени једно на друго, па не видим ни да се друже много са вршњацима. Нисам ни знао да су се венчали, честитаћу им када их сретнем, баш ми је драго. Делују као да су се нашли и да су истински срећни једно са другим, а не као многе јавне личности, срећни само на друштвеним мрежама - истакао је за једне медије извесни господин који живи у истој згради као и они, док млађа жена из оближњег кафића додаје:

- Планирају да купе кућу на селу или викендицу на некој планини, али да буде у близини како би могли и викендом да одлазе. Распитивали су се, јер сам и ја недавно купила на Фрушкој гори. Они воле природу и да могу, због пословних обавеза отишли би да живе потпуно изоловани, али Анђела мора да буде ту због проба и снимања, а Михаил има својих обавеза. Још увек је пресељење тешко замислити у њиховом случају.

У свим локалима који су близу, па и у продавници, људи их много воле.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas