Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавна прича Анђеле Јовановић и Михаила Дудаша: Позив на кафу је променио све- ''Тада сам одлучио да јој пустим поруку...''

Њихова љубавна прича је посве интересантна, а свађају се с поштовањем!

1688643638_Andjelka-J-naslovna.png
Фото: Инстаграм принтцсреен/ _блејзмодести
Oglas

Они су се доста дуго познавали, али до пре неколико година нису остварили контакт. Тада је Михаил гостовао у једној емисији, где је дан пре гостовала Јована. 

- Недуго након тог гостовања, желео сам да видим како је прошла емисија, вратио сам ону са Анђелом и, одгледавши је до краја, схватио колико је шармантна, лепа, паметна, симпатична. Одлучио сам да јој пошаљем поруку, питам како је, шта ради - причао је својевремено Михаил, па додао:

- Тако је почело наше дописивање, чули смо се и договорили да одемо на кафу у Лондону јер сам тада морао да кренем тамо на мастер. Потом сам предложио да та кафа буде и раније. Када смо се видели, одмах, на прву лопту, скапирали смо се и започели нешто што траје.

Међутим, Анђела тврди да је она та која је инсистирала на томе да се виде раније.

- Михаил ме је позвао на кафу у Лондону, али није он померио то виђање на раније него ја. Рекла сам му: Ако ћеш да чекаш до Лондона, онда нећемо ни да пијемо кафу. Тако смо се нашли раније - истакла је Анђела.

Свађамо се са поштовањем

Како је једном открила Анђела, њих двоје немају класичне свађе као сви парови, већ је то из неког "другачијег угла".

- Ми се свађамо тако што све идемо из позиције љубави. Никада ми се то није десило. Никада се ни са ким нисам тако свађала осим са Михаилом, а то је свађа пуна поштовања, да се никада не изговори ништа ружно. Он ме је научио. Каже: Чекај, љубави, је л’ смо се договорили да не може то...“. Онда направимо некако као дебату, брзо прође. Ја више проблема правим него Михаил. Он је све супротно: он је најнеразмаженија особа коју сам упознала. Њему ништа није тешко ни за кога, поготово не за мене да уради, док ја умем да будем мало критична, али мењам се - испричала је Анђела.

Како је даље испричала, они су од самог почетка везе имали равноправан однос.

- У самом старту смо ушли у равноправан партнерски однос, где смо се препознали и постали целина. Имам осећај да се познајемо цео живот. О томе сам могла само да маштам и сањам, о тако чистој вези у којој нема никаквих рачуна и агенде. Постоји само искрена, чиста и за мене права љубав. Она траје, сваког дана расте и мења се, има своје метаморфозе, али је све јача и јача, искренија и дубља - испричала је глумица и додала:

- Поента нашег односа је да све решавамо као партнери и учимо да се мењамо на боље. Желим да будем одговорнија и јача, да бих га задивила и пружила му оно што он пружа мени. И обрнуто. Михаил је романтичнији. Има своје начине да ме изненади. Поред њега се осећам као жена, али и као људско биће. Не осећам се заробљено и неисказано. Ја цветам у том односу, обоје цветамо, заливамо се и хранимо да будемо што бољи.

Они су се у другој половини јуна венчали у тајности на једном салашу, где су окупили најближе пријатеље и родбину. Млада је блистала у елегантној хаљини, а потом се и пресвукла у нешто удобније у чему је могла да лудује до зоре. 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas