Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАО НА ФИЛМУ: Овако је Адил упознао, заволео, а онда и запросио Ану Рамадановски -''Девет месеци касније смо добили сина!''

Њена мајка Нада је била проводаџија - све је почело реченицом: „Да ми сутра ћерку водиш на пиће"

1692433917_tijana_bogicevic_24072023_0030.JPG
Фото: АТА
Oglas

Адил Максутовић са сурпугом Аном - старијом наследницом покојног Џеја Рамадановског, те њиховом децом, живи подаље од знатижељних погледа. Ипак, својевремено, поделио је с јавношћу како је њихова љубав почела, па и брак, који дан-данас траје.

Проводаџија је била ни мање, а ни више него Анина мајка Нада, која је извесном приликом Адилу казала: „Да ми сутра ћерку водиш на пиће". Пар се, иначе, још раније познавао и увек су их везивале лепе емоције.

„Она је имала шест, а ја 11 година!"

– Упознали смо се 1994. године, моји родитељи су купили стан од Џеја и његове тадашње супруге Наде, Анине маме. Иначе се мој отац зна са Џејом дуго, из дана младости, а те 1994, кад смо се селили са Врачара, прешли смо у Котеж и купили њихов стан. Они су се преселили 100 метара ниже, изградили су кућу у истом крају. Тада је она стварно била детенце, шест година је имала ја сам имао 11. Посећивали смо се, ишли на рођендане, моја мама се дружила са њеном, просто знали смо једно за друго – објаснио је био Адил у емисији „Из профила", па наставио о томе како се и права љубав родила између њих двоје, који данас максимално уживају у породичном животу.

Фото:АТА

– То је све трајало до једног периода када се Џеј развео и онда је Ана прешла да живи са оцем на Дорћол. То је било у неком периоду 14, 15 година. Нисам је виђао пар година и срели смо се на неком весељу код заједничког пријатеља, она је дошла са мамом, имала је 17 година. Ја рекох: „Ана јел могуће да си ти?“ Њена мама Нада је јако мене волела и моју породицу, њена мама је била проводаџија и она је рекла: „Да ми сутра ћерку водиш на пиће“, буквално је из шале све тако кренуло.

- Ми смо се забављали јако дуго. Те 2005. је све кренуло из шале, почели смо да се интензивније дружимо, виђамо, родиле се прве симпатије и љубав и дан-данас смо заједно - нагласио је онда певач, који је Ану запросио на крајње филмски начин.

„Отишли смо у Шпанију..."

– Ана и ја смо 2013. били на неком путовању у Шпанији и ја сам њу запросио филмски. Отишли смо на концерт нашег омиљеног певача Давида Бизбала и, ишла је песма коју сам ја и снимио, „Не дижи руку на нас“. Композитор песме је дао ауторска права и мени и Бизбал је снимио у оригиналној верзији. Ми смо баш ишли на то путовање с намером да упознамо тог човека. Он је био фасциниран мојом верзијом песме и гласом. Упознали јако битне људе. Она уопше није имала представу, јер смо отишли са намером да упознамо моје будуће сараднике – почео је на ту тему за „Гранд", а онда додао како је у тренутку просидбе због свега што се дешавало свакако било и суза.

– Ја сам све то лепо организовао. Чуо сам да Бизбал има концерт у Барселони, отишли смо и, иде песма „Не дижи руку на нас“. И ја вадим прстен и људи око нас гледају, а ја притом снимам концерт и другом руком је просим и снимам како је просим. Она у шоку, почне да плаче, пољубимо се, загрлимо, одслушамо концерт до краја и девет месеци после тога роди се Адриан – закључио је Максутовић онда.


БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas