· · Коментари: 0
ПОГОДИ КО ЈЕ

Од преслатког дечака до власника најлепших балада: Да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

Данас је један од најбољих певача

1631542387_adil.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ адилмаксутовиц

Рођен је у Београду 1983. године, био је један од најбољих ђака шесте београдске гимназије. 

Прочитајте још: СЛАВЉЕ У ДОМУ СЕКЕ АЛЕКСИЋ, НЕ КРИЈУ СРЕЋУ: Окупили и пријатеље да прославе - завирите на ГАЛА прославу! (ВИДЕО)

Као и већина тинејџера није знао чиме ће се бавити у животу и шта је оно што највише воли. Родитељи су били ти који су га саветовали да одмах после дипломирања упише неки од техничких факултета. Завршио је Криминалистичко-полицијску академију, док је већ наступао по појединим клубовима. Његов први хит 2007. године "Не могу без тебе ја", спада групу најлепших балада, које се сврставају у евергрин.

Највећи хитови

Његови највећи хитови су: Не могу без тебе, Синови туге, Љуби ме по сећању, Од усана до стопала, Лаку ноћ, Хитно, Маскенбал, Нико ме нема, Не дижи руку на нас, Веруј у нас, Моје си небо, Иста ја...

Новембра 2017. године одржао је два солистичка концерта у београдском Сава центру.

У питању је Адил Максутовић, најстарије је дете оца Арифа и мајке Џемиле. Има млађу сестру Аделу и млађег брата Максута. Ожењен је са Аном Рамадановски, ћерком легендарног покојног певача Џеја са којом има двоје деце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.