Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КЕНДАЛ ЏЕНЕР: Бриљира својим стилом у прозирној хаљини, али не иде јој у кухињи (ВИДЕО)

Није усавршила сецкање краставца

1673870005_Kendal-Dzener-Ig-printscr.png
Пхото: Инстаграм принтцреен кендалљеннер
Oglas

Манекенка се заједно са Хејли Бибер и Џастином Бибером недавно појавила на једној рођенданској прослави,у 
Холивуду. Изгледало је као да је дрес- код био: црно и провидно, јер су се обе манекенке појавиле обучене у овом стилу. Кендал(27) је изгледала прелепо у дугој црној хаљини прозирне тканине, испод које се назирао доњи веш, док је свој грудњак оставила код куће. На ногама је носила црне сандале са танким кајшићима, а црвени свет око врата био је у контрасту са тамним тоновима. 

Прочитајте још: ИНТИМНИ ДЕТАЉИ ''Резервног'': Принц Хари разоткрио и анегдоту када су му се одређени ДЕЛОВИ тела смрзли

Кендал је увек била мало другачија од својих сестара, како по изгледу тако и по понашању. Она за Елле Аустралиа, каже да би волела да живи на ранчу у Вајомингу, са својим коњима. О томе колико се разликује од сестара, изјавила је следеће:
- Мислим на своје сестре, само што сам ја увек била супер- другачија. Увек сам била мало мало мушкобањастија као дете, и никада се нисам облачила као било која од њих. Чак и данас, рекла бих да је мој стил доста другачији од свих њих, и вероватно се највише разликује од Ким. Она ради своју ствар, а ја своју, а обе су по мом мишљењу супер. Она је утицајна, и ја ћу увек бити под њеним утицајем али мислим да смо само различите, каже она.

Прочитајте још: Строга правила по којима Ким Кардашијан васпитава децу: Немају мобилни телефон, а ова реч је у кући забрањена

Њен недавни тренутак када покушава да исече краставац, изазвао је смех код корисника ТикТока, као и бројне коментаре. Чак и уз сав луксузни живот, и брендирану гардеробу, Кендал је постала предмет шале, на тему стару као време: богаташица, која не уме да обави најосновнији задатак. 

@целебритyгламоур Кендалл Јеннер цуттинг цуцумбер Кендалл јеннер цортандо пепино😅 #кендалљеннер #кендаллцуттингцуцумбер #целебритy #цуцумбергирл #јеннер ♬ Лове Yоу Со - Тхе Кинг Кхан & ББQ Схоw

Видео има више од 70 милиона преглеа на ТикТоку, а након њега манкенека је у правом Кардашијан-Џенер стилу, снимила рекламу где ради нешто слично, те уновчила своју неспретност у кухињи.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas