· · Komentari: 0

Stroga pravila po kojima Kim Kardašijan vaspitava decu: Nemaju mobilni telefon, a ova reč je u kući zabranjena

Najpoznatija starleta, Kim Kardašijan vodi poseban stil života koji se dosta razlikuje od života ostalih ljudi

1673865763_profimedia-0746656670.jpg
Foto: Profimedia

Velika slava i novac diktiraju i poseban način života, a mnogi se pitaju kako se njena deca privikavaju na to budući da postoje uverenja da uživaju u luksuzu.

Međutim, postoje stroga pravila koja deca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta moraju da poštuju.

Budući da je Kim odrasla pod strogim pravilima majke, Kris Džener, te da im je ona uvek birala odeću, starleta je rešila da ima potpuno drugačiji pristup, te je svojoj deci omogućila da sami biraju odeću za sebe. Ovo pravilo se posebno odnosi kada su neki važni događaji u pitanju.

Pročitajte još: Holivud je sinoć sijao: Lili Džejms hrabro u providnoj haljini, Džulija Roberts pokazala zašto je jednostavna moda još uvek u samom vrhu (FOTO)

Uprkos silnom bogastvu koje Kim poseduje, njena deca neće imati priliku da isključivo žive samo od toga, te neretko ističe da će sami morati da zarade novac za sebe. Kada su je u jednom intervjuu pitali da li će Nort imati posao kada odraste odgovorila je:

"Da li se šalite sa mnom? Naravno da hoće. Moraće da radi da bi dobila ono što želi.", naglasila je starleta.

Kim takođe ima stroga pravila spavanja za svoju decu što znači da svako od njih spava isključivo u svom krevetu i u isto vreme svakoga dana.

Mnogi veruju da deca najpoznatije starlete ne ispuštaju telefone iz ruku, međutim, oni ih čak ni ne poseduju. Kim ih fotografiše samo kada ona proceni da je vreme za to, a takođe izbegava da koristi telefon u njihovom prisustvu, posebno za vreme obroka i igranja.

Nort Vest i Penelopi Disik, ćerka Kortni Kardašijan, već godinama imaju jednu proslavu rođendana, odnosno sve rođendane proslavljaju isti dan.

Pročitajte još: DAME U ŽUTOM: Mnoge holivudske zvezde prošetale su crvenim tepihom u ovoj trendi boji (FOTO)

Što se tiče ishrane Kim se trudi da deca jedu isključvo organsku hranu, ali im ne zabranjuje grickalice već se opredeljuje za zdravije varijante.

Svako dete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta ima svoju dadilju koja je konstantno uz dete, ali one ne smeju da se pojavljuju u rijalitiju ove porodice. Kim je donela ovo pravilo kako je javnost ne bi osuđivala jer su deca pod stalnim nadzorom dadilje.

Kako bi zaštitila privatnost dece, svako ko radi sa njima mora da potpiše ekskluzivan ugovor u kome se navodi da ne smeju da pričaju o bilo čemu što se dešava u ovoj porodici. Ovo je jasna mera nakon što je nekadašnja dadilja sestara Kardašijan 2012. godine objavila knjigu u kojoj je otkrila sve što je saznala u njihoj kući dok je radila tamo.

Naravno, ništa bez Kris Džener koja je smislila posebno pravilo, a odnosi se na to kako će je njena unučad oslovljavati. Kao i mnogim ženama, ni njoj se ne dopada da je zovu bakom, te je u skaldu sa tim smislila posebnu reč - "Lovi"(od reči "love" što znači ljubav).

Kim je, poput Kortni Kardašijan, zabranila svima da pred njenom decom koriste reč "debeo". Više puta je istakla kako želi da njena deca imaju samopouzdanje i budu zadovoljna svojim izgledom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.