Oglas
· · Komentari: 0

KENDAL DžENER: Briljira svojim stilom u prozirnoj haljini, ali ne ide joj u kuhinji (VIDEO)

Nije usavršila seckanje krastavca

1673870005_Kendal-Dzener-Ig-printscr.png
Photo: Instagram printcreen kendalljenner
Oglas

Manekenka se zajedno sa Hejli Biber i Džastinom Biberom nedavno pojavila na jednoj rođendanskoj proslavi,u 
Holivudu. Izgledalo je kao da je dres- kod bio: crno i providno, jer su se obe manekenke pojavile obučene u ovom stilu. Kendal(27) je izgledala prelepo u dugoj crnoj haljini prozirne tkanine, ispod koje se nazirao donji veš, dok je svoj grudnjak ostavila kod kuće. Na nogama je nosila crne sandale sa tankim kajšićima, a crveni svet oko vrata bio je u kontrastu sa tamnim tonovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Pročitajte još: INTIMNI DETALJI ''Rezervnog'': Princ Hari razotkrio i anegdotu kada su mu se određeni DELOVI tela smrzli

Kendal je uvek bila malo drugačija od svojih sestara, kako po izgledu tako i po ponašanju. Ona za Elle Australia, kaže da bi volela da živi na ranču u Vajomingu, sa svojim konjima. O tome koliko se razlikuje od sestara, izjavila je sledeće:
- Mislim na svoje sestre, samo što sam ja uvek bila super- drugačija. Uvek sam bila malo malo muškobanjastija kao dete, i nikada se nisam oblačila kao bilo koja od njih. Čak i danas, rekla bih da je moj stil dosta drugačiji od svih njih, i verovatno se najviše razlikuje od Kim. Ona radi svoju stvar, a ja svoju, a obe su po mom mišljenju super. Ona je uticajna, i ja ću uvek biti pod njenim uticajem ali mislim da smo samo različite, kaže ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Pročitajte još: Stroga pravila po kojima Kim Kardašijan vaspitava decu: Nemaju mobilni telefon, a ova reč je u kući zabranjena

NJen nedavni trenutak kada pokušava da iseče krastavac, izazvao je smeh kod korisnika TikToka, kao i brojne komentare. Čak i uz sav luksuzni život, i brendiranu garderobu, Kendal je postala predmet šale, na temu staru kao vreme: bogatašica, koja ne ume da obavi najosnovniji zadatak. 

@celebrityglamour Kendall Jenner cutting cucumber Kendall jenner cortando pepino😅 #kendalljenner #kendallcuttingcucumber #celebrity #cucumbergirl #jenner ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Video ima više od 70 miliona preglea na TikToku, a nakon njega mankeneka je u pravom Kardašijan-Džener stilu, snimila reklamu gde radi nešto slično, te unovčila svoju nespretnost u kuhinji.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas