Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Коме је посвећен БРЕНИНИ ХИТ "Мики, Мићо"? Многи тврде да је песма написана за њену бившу љубав

Лепа Брена је пре Бобе Живојиновића била у емотивној вези са нашим потзнатим политичарем

1692083207_red_bull_sounclash_02062023_0143.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Лепа Брена и бивши тенисер Слободан Боба Живојиновић већ деценијама су у срећном браку, чија круна су два сина, Стефан и Виктор, који су такође познати јавности, као и Бобин син из првог брака, Филип.

Живојиновићи су једна од најпознатијих породица српске јавне сцене, а мада делује да је о њима све већ добро познато, неки занимљиви детаљи из прошлости многима су остали енигма.

И док се зна да је Боба пре Брене волео Зорицу Накић, певачици је то био први брак и многи мисле да је то једина Бренина љубав, она је пре брака волела једног познатог Србина.

Како је својевремено писао Курир, пре него што је упознала Бобу Живојиновића, Лепа Брена је била у љубави с Мирком Крлићем, бившим послаником и бившим председником скупштинског Одбора за културу и информисање.

Он је сам недуго након раскида испричао да се њихова веза одвијала у првој половини осамдесетих, када је Брена већ била велика југословенска звезда, а он ди-џеј у родном Зрењанину.

Према речима извора Курира, Брена је у јеку љубави са Крлићем отпевала хит "Мики, Мићо", који је био посвећен управо њему!

Знајући за њу и Мирка, певач и композитор Зоран Василић написао је поменуту нумеру и предложио Брени да је чује. На прво слушање била је одушевљена ритмом и текстом, па је без размишљања одлучила да је отпева и с њом се пријави за Песму Евровизије.

Песма, чији стихови гласе "Хеј, Мики, Мики мој, имаш лепо тело, супер ти је стас, због тебе ћу, Мићо, изгубити глас", брзо је постала омиљена међу публиком и слуша се и данас, иако није успела да с њом представља Југославију на Евросонгу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas