Oglas
· · Komentari: 0

Kome je posvećen BRENINI HIT "Miki, Mićo"? Mnogi tvrde da je pesma napisana za njenu bivšu ljubav

Lepa Brena je pre Bobe Živojinovića bila u emotivnoj vezi sa našim potznatim političarem

1692083207_red_bull_sounclash_02062023_0143.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović već decenijama su u srećnom braku, čija kruna su dva sina, Stefan i Viktor, koji su takođe poznati javnosti, kao i Bobin sin iz prvog braka, Filip.

Živojinovići su jedna od najpoznatijih porodica srpske javne scene, a mada deluje da je o njima sve već dobro poznato, neki zanimljivi detalji iz prošlosti mnogima su ostali enigma.

I dok se zna da je Boba pre Brene voleo Zoricu Nakić, pevačici je to bio prvi brak i mnogi misle da je to jedina Brenina ljubav, ona je pre braka volela jednog poznatog Srbina.

Kako je svojevremeno pisao Kurir, pre nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi s Mirkom Krlićem, bivšim poslanikom i bivšim predsednikom skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje.

On je sam nedugo nakon raskida ispričao da se njihova veza odvijala u prvoj polovini osamdesetih, kada je Brena već bila velika jugoslovenska zvezda, a on di-džej u rodnom Zrenjaninu.

Prema rečima izvora Kurira, Brena je u jeku ljubavi sa Krlićem otpevala hit "Miki, Mićo", koji je bio posvećen upravo njemu!

Znajući za nju i Mirka, pevač i kompozitor Zoran Vasilić napisao je pomenutu numeru i predložio Breni da je čuje. Na prvo slušanje bila je oduševljena ritmom i tekstom, pa je bez razmišljanja odlučila da je otpeva i s njom se prijavi za Pesmu Evrovizije.

Pesma, čiji stihovi glase "Hej, Miki, Miki moj, imaš lepo telo, super ti je stas, zbog tebe ću, Mićo, izgubiti glas", brzo je postala omiljena među publikom i sluša se i danas, iako nije uspela da s njom predstavlja Jugoslaviju na Evrosongu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas