· · Коментари: 0

Констракта наставља да ниже УСПЕХЕ: Награда за најиновативнији наступ отишла у руке наше представнице

Певачица добила највише гласова публике

1672394759_1670409419_Foto-Profimedia-Ataimages.rs-63aeb807246ee.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Профимедиа

Ана Ђурић Констракта је ове године привукла много пажње својим наступом и песмом "Ин цорпоре сано". На такмичењу за песму Евровизије била је на петом месту. 

Званични Инстаграм профил Евровизије је након гласања верних пратилаца, прогласио Контрактин перформанс за најбољи сценски наступ на целом такмичењу.

Констракта је већ награђена за најбољи текст на највећем европском музичком такмичењу, а сада је добила и признање за најиновативнији сценски наступ - прање руку у чувеном лавору које је обишло свет.

Прочитајте још: Нико не верује да има 50 година: Софија Вергара одушевила фигуром у бикинију (ФОТО)

Док су једни у коментарима честитали нашој представници, други су били разочарани овом одлуком, па су се поред позитивних, испод објаве низали и негативни коментари.

"Прати руке није иновативно. Извињавам се, али ништа у вези са овом песмом није иновативно", "Нема шансе да можете ово назвати најиновативнијим наступом године", "Шта је овде иновативно?", "Не заслужује награду", "Песма није постала хит на Балкану због 'дубоке поруке', већ због смешног текста"...

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.