Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОНСТРАКТА СЕ ЗАПОСЛИЛА: Ишла на Евросонг, сад ради на улици (ФОТО)

АНА ЂУРИЋ, познатија под именом Констракта, одлучила је да се укључи у једну хуманитарну акцију и да на тај начин помогне некима од најугроженијих група становника наше престонице.

1695242293_Konstrakta-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Констракта је на један дан постала продавац часописа „Лице улице“, магазина који продају особе које је друштво из разних разлога скрајнуло на маргину, које живе у екстремном сиромаштву или се суочавају с неким обликом инвалидитета.

Констракта се прикључила Драгану који већ дуже времена покушава да заради за свој живот на овај начин, те је ишла београдским улицама и нудила пролазницима да купе овај магазин.

Ипак, Констракта је брзо осетила како је тешко овим продавцима да продају овај магазин. Своја искуства је описала на свом Инстаграму.

- Дакле, обукла прслук и помогла данас продавцима часописа „Лице улице“. Часопис углавном купују они који знају цео механизам рада. Као и са другим продуктима и овде је јако тешко проширити тај поприлично затворени круг публике. Доста јак утисак је да те већина људи заобилази или скреће као да им је некако непријатно. Нема разлога. Из позиције продавачице, најлепша ми је било кад ме неко барем погледа и захвали у пролазу, ако није заинтересован/а или није у могућности да купи часопис. Додуше још лепше је кад неко и купи часопис, ал то знамо – започела је Констракта.

Фото: Инстаграм принтскрин/liceulice_

Певачица „Земље грува“ је открила колико је заправо тешко уопште убедити неког да купи овај часопис хуманитарног карактера.

- Часопис кошта 300 динара. Половина одлази продавцу. Продала сам можда 12, уз све своје напоре да будем симпатична и уз сва пресретања познаника и комшија. Онда су ми помогла деца из парка, цареви. „Господине, узмите часопис и добићете бесплатну фотку са Констрактом“. Господин: „А ко је Констракта?“. Догурали смо до 18 продатих. Дакле није лако. просечно се прода 5 дневно колико сам схватила – написала је Констракта.

Она се на крају захвалила свима који су купили овај часопис:

- Хвала свим купцима и редовним купцима. За мене је данас био један ријалити чек.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas