Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОНСТРАКТИНОЈ породици никада није било теже: У момету највеће славе и Евровизије дошла је подмукла БОЛЕСТ

Ана Ђурић Констракта мало је фалило да се не појави на такмичењу, а све због нарушеног здравља свог супруга, с којим је почетак године провела у Немачкој на медицинским испитивањима

1648709483_konstrakta.jpeg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Некадашња чланица бенда “Земља грува” Ана Ђурић Констракта (43), наступом на „Беовизији“ пре пар недеља изазвала је пажњу целокупне домаће јавности и занимљиво је да интересовање за њу још увек не јењава.

Прочитајте још: "ТУКЛА САМ БАЛЕРИНЕ ПО ХОДНИЦИМА": Тања Бошковић послала поруку девојкама које је "КИЊИЛА"

Њена ауторска нумера “Ин цорпоре сано”, проглашена је победничком, чиме је талентована уметница постала наша овогодишња представица на „Евровизији“, али и главна тема свих градских кулоара, прича, насловница престижних магазина, као и једна од најтраженијих саговорника ТВ и радио водитеља у емисијама забавно-информативног карактера широм региона.

Од момента када се Ана попела на победничко постоље, њене изјаве, старе или новије, преносе се и препричавају. Од стихова песме праве се пародије, траже се мотиви и поуке. Завирује се из свих могућих извора и углова у њен приватни живот, а највише у брак са архитектом, заправо продуцентом Миланом Ђурићем. Броје се године које је с њим под истим кровом до сада провела, колико је деце родила. Поставља се питање каква је мајка и како њен син Никола и ћерка Лена реагују на преокрет који јој се догодио.

И тако се већ недељама нижу питања и потпитања како би се што више тога сазнало о власници спектакуларних стихова, која је пробудила и, у неку руку, освестила јавност. Упркос покушају да завире у баш сваки кутак Констрактиног уметничког, пословног и приватног света, она је ипак успела да у великој мери сакрије своју интиму и породици обезбеди мир. Управо због тога све донедавно није се дознало да је Ђурићева почетком године, тачније у јануару, хтела да одустане од „Беовизије“, све због нарушеног супруговог здравља.

Милану је, наиме, дијагностикован тумор, што је Ани истргло тло под ногама, те је неко време, што је и нормално, била растресена и у врло тешком менталном стању. Није била спремна да слуша аплаузе и радује се бодовима на такмичењу док се упоредо њен изабраник брине за свој живот. Милан се тих дана подвргао исцрпним медицинским испитивањима у Немачкој, заједно су тамо отпутовали, да би лекари знали с којим обликом болести имају посла.

На сву срећу, тестови су показали да паници није било места и да је заправо реч о бенигном облику, који се лако да уклонити. Осмех се тих дана поново вратио на лица породице Ђурић, а Ана је, знајући шта је очекује, прионула на рад. Њена појава на екрану током полуфинала, а затим и финалног представљања на „Беовизији“ ни по чему није одавала утисак да је доскоро била забринута и тужна. Маестрално је извела нумеру, која је направила потпуни преокрет, а како се носила с тешким искуством, можемо да закључимо на основу тога што себе назива рационално-емотивном, као и на основу њених ранијих изјава.

Прочитајте још: Сада је и дефинитивно: Огласила се ПОРОДИЦА БРУСА ВИЛИСА и саопштила вести о његовом здравственом стању и каријери (ФОТО)

– Реалност треба прихватити, али и радити на томе да у фокусу буду теме које су битне. Страх од неизвесног рађа нове страхове и ствара осећај константне борбе и бриге шта ће бити сутра ако не урадимо све оно што је у нашој моћи да се од проблема заштитимо. Дакле, препуштени сами себи, да сами о себи бринемо. Наравно, то није довољно, али је једино што ми као појединци можемо да урадимо. У екипи свог денс хора „Старих Латина“ имам све: и реики мајстора, и физиотерапеута, и гастроентеролога, и психоаналитичара. И то је то – поручила је уметница, која се с недаћама, очигледно, одлично носила захваљујући саветима и помоћи пријатеља, али и љубави породице.

На питање какав однос има с децом, да ли је с њима увек искрена или тешке моменте, попут оног у јануару када јој је супруг оболео, настоји да сачува за себе штитећи их, Констракта је казала:

– Било је ситуација у којима сам се питала да ли сам погрешно реаговала. Тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Деца нису страна бића с друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и с поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета – рекла је Констракта.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas