Oglas
· · Komentari: 0

KONSTRAKTINOJ porodici nikada nije bilo teže: U mometu najveće slave i Evrovizije došla je podmukla BOLEST

Ana Đurić Konstrakta malo je falilo da se ne pojavi na takmičenju, a sve zbog narušenog zdravlja svog supruga, s kojim je početak godine provela u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima

1648709483_konstrakta.jpeg
Foto: Youtube printscreen/RTS
Oglas

Nekadašnja članica benda “Zemlja gruva” Ana Đurić Konstrakta (43), nastupom na „Beoviziji“ pre par nedelja izazvala je pažnju celokupne domaće javnosti i zanimljivo je da interesovanje za nju još uvek ne jenjava.

Pročitajte još: "TUKLA SAM BALERINE PO HODNICIMA": Tanja Bošković poslala poruku devojkama koje je "KINJILA"

Njena autorska numera “In corpore sano”, proglašena je pobedničkom, čime je talentovana umetnica postala naša ovogodišnja predstavica na „Evroviziji“, ali i glavna tema svih gradskih kuloara, priča, naslovnica prestižnih magazina, kao i jedna od najtraženijih sagovornika TV i radio voditelja u emisijama zabavno-informativnog karaktera širom regiona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Od momenta kada se Ana popela na pobedničko postolje, njene izjave, stare ili novije, prenose se i prepričavaju. Od stihova pesme prave se parodije, traže se motivi i pouke. Zaviruje se iz svih mogućih izvora i uglova u njen privatni život, a najviše u brak sa arhitektom, zapravo producentom Milanom Đurićem. Broje se godine koje je s njim pod istim krovom do sada provela, koliko je dece rodila. Postavlja se pitanje kakva je majka i kako njen sin Nikola i ćerka Lena reaguju na preokret koji joj se dogodio.

I tako se već nedeljama nižu pitanja i potpitanja kako bi se što više toga saznalo o vlasnici spektakularnih stihova, koja je probudila i, u neku ruku, osvestila javnost. Uprkos pokušaju da zavire u baš svaki kutak Konstraktinog umetničkog, poslovnog i privatnog sveta, ona je ipak uspela da u velikoj meri sakrije svoju intimu i porodici obezbedi mir. Upravo zbog toga sve donedavno nije se doznalo da je Đurićeva početkom godine, tačnije u januaru, htela da odustane od „Beovizije“, sve zbog narušenog suprugovog zdravlja.

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, što je Ani istrglo tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastresena i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se uporedo njen izabranik brine za svoj život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, zajedno su tamo otputovali, da bi lekari znali s kojim oblikom bolesti imaju posla.

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti. Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad. Njena pojava na ekranu tokom polufinala, a zatim i finalnog predstavljanja na „Beoviziji“ ni po čemu nije odavala utisak da je doskoro bila zabrinuta i tužna. Maestralno je izvela numeru, koja je napravila potpuni preokret, a kako se nosila s teškim iskustvom, možemo da zaključimo na osnovu toga što sebe naziva racionalno-emotivnom, kao i na osnovu njenih ranijih izjava.

Pročitajte još: Sada je i definitivno: Oglasila se PORODICA BRUSA VILISA i saopštila vesti o njegovom zdravstvenom stanju i karijeri (FOTO)

– Realnost treba prihvatiti, ali i raditi na tome da u fokusu budu teme koje su bitne. Strah od neizvesnog rađa nove strahove i stvara osećaj konstantne borbe i brige šta će biti sutra ako ne uradimo sve ono što je u našoj moći da se od problema zaštitimo. Dakle, prepušteni sami sebi, da sami o sebi brinemo. Naravno, to nije dovoljno, ali je jedino što mi kao pojedinci možemo da uradimo. U ekipi svog dens hora „Starih Latina“ imam sve: i reiki majstora, i fizioterapeuta, i gastroenterologa, i psihoanalitičara. I to je to – poručila je umetnica, koja se s nedaćama, očigledno, odlično nosila zahvaljujući savetima i pomoći prijatelja, ali i ljubavi porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)

Na pitanje kakav odnos ima s decom, da li je s njima uvek iskrena ili teške momente, poput onog u januaru kada joj je suprug oboleo, nastoji da sačuva za sebe štiteći ih, Konstrakta je kazala:

– Bilo je situacija u kojima sam se pitala da li sam pogrešno reagovala. Taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Deca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas