Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Личне ствари Ејми Вајнхаус на аукцији: Ту је и хаљина из Београда (ФОТО)

Више од 800 хаљина, панталона, ципела, доњег веша, наочара, музичких инструмената, књига и плоча британске певачице Ејми Вајнхаус, процењених укупно на "милион до два милиона долара" биће продати на аукцији.

1634055011_profimedia-0623523780.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

- Врло је тешко организовати аукције с родитељима преминулог детета - рекао је Мартин Нолан, директор Јулиен'с Ауцтионса, представљајући АФП-у колекцију личних ствари британске музичарке која је умрла 2011. године, са 27 година.

Фото: профимедиа

- Догађај је врло осетљив и родитељима је требало неко време да пристану да донирају предмете схватајући, наравно, да ће обожаваоци, музеји, колекционари из целог света хтети да поседују те предмете - објаснио је Нолан.

Прочитајте још: Где је краљица Елизабета отишла први пут од почетка пандемија? Фотографисана у плавом (ФОТО)

Нолан тврди да су њени родитељи Мич и Џенис желели кроз ову продају да сачувају "наслеђе и сећање" своје ћерке и да прикупе средства за своју фондацију како би помогли младим одраслим особама које пате од зависности.

Фото: профимедиа

Ејми Вајнхаус последњи концерт одржала у Београду

Последњи концерт Ејми Вајнхаус одржала је у Београду 2011. године. После овог наступа, на којем је била видно дезоријентисана, турнеја је отказана, а Ејми је преминула месец дана касније.

Те вечери носила је зелено-црну мини хаљину са свиленим узорцима цвећа и бамбуса. И ова хаљина наћи ће се на аукцији а процењује се на између 15.000 и 20.000 долара.

Фото: профимедиа

- Све хаљине представљају Ејми, фантастичну музичарку, али и модну икону - рекао је Нолан.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas