Oglas
· · Komentari: 0

Lične stvari Ejmi Vajnhaus na aukciji: Tu je i haljina iz Beograda (FOTO)

Više od 800 haljina, pantalona, cipela, donjeg veša, naočara, muzičkih instrumenata, knjiga i ploča britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, procenjenih ukupno na "milion do dva miliona dolara" biće prodati na aukciji.

1634055011_profimedia-0623523780.jpg
Foto: profimedia
Oglas

- Vrlo je teško organizovati aukcije s roditeljima preminulog deteta - rekao je Martin Nolan, direktor Julien's Auctionsa, predstavljajući AFP-u kolekciju ličnih stvari britanske muzičarke koja je umrla 2011. godine, sa 27 godina.

Foto: profimedia

- Događaj je vrlo osetljiv i roditeljima je trebalo neko vreme da pristanu da doniraju predmete shvatajući, naravno, da će obožavaoci, muzeji, kolekcionari iz celog sveta hteti da poseduju te predmete - objasnio je Nolan.

Pročitajte još: Gde je kraljica Elizabeta otišla prvi put od početka pandemija? Fotografisana u plavom (FOTO)

Nolan tvrdi da su njeni roditelji Mič i Dženis želeli kroz ovu prodaju da sačuvaju "nasleđe i sećanje" svoje ćerke i da prikupe sredstva za svoju fondaciju kako bi pomogli mladim odraslim osobama koje pate od zavisnosti.

Foto: profimedia

Ejmi Vajnhaus poslednji koncert održala u Beogradu

Poslednji koncert Ejmi Vajnhaus održala je u Beogradu 2011. godine. Posle ovog nastupa, na kojem je bila vidno dezorijentisana, turneja je otkazana, a Ejmi je preminula mesec dana kasnije.

Te večeri nosila je zeleno-crnu mini haljinu sa svilenim uzorcima cveća i bambusa. I ova haljina naći će se na aukciji a procenjuje se na između 15.000 i 20.000 dolara.

Foto: profimedia

- Sve haljine predstavljaju Ejmi, fantastičnu muzičarku, ali i modnu ikonu - rekao je Nolan.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas