Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маја Николић оштро осудила НАЧИНЕ на које су неки успели у јавном животу - "Због СИНОВА се нисам ваћарила по ријалитију"

Певачица нагласила да није хтела да се прода због каријере

1667733695_Foto-Printscreen-YouTube-Maja-Nikolic.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Маја Николић
Oglas

Маја Николић је дуго живела и радила у Америци. Она је тамо схватила шта значи бити права звезда, а истиче и да не постоји суједа међу јавним личностима. Каже да је српска естрада вашар и парада кича и да овде плива са крокодилима.

"Док сам као млађа живела у Америци, певала сам само џез. Свирала сам са Џефом Голдблумом, он је светски познати оскаровац. Била сам клинка из Ниша и тамо сам схватила шта су праве звезде. Тамо не постоји ни грам сујете међу јавним личностима. Српска естрада је вашар и парада кича. Овде певачице долазеу маркете с фул шминком и гардеробом, а тамо су сви приземни, иду у тренерци по намирнице, немају комплексе. Овде пливам с крокодилима, али добро ми иде. Ја немам такву врсту комплекса и не упоређујем се с другима", рекла је певачица. 

Из Америке се вратила јер, како каже, није хтела да се прода зарад каријере.

"Из Америке сам се вратила, из Сан Дијега, мене то тамо не привлачи, нема душу. Нико тамо није говорио мојим језиком. Нисам хтела да продам душу ђаволу да бих била велика звезда. Естрада на западу су оргије, дрога, секс, има тога и код нас, али ја се не крећем по таквим журкама. Нисам хтела да се продам зарад каријере. Толико сам се напевала и била на турнејама да ми је, кад ми неко каже: 'Ајмо на музику' преко главе", каже певачица.

Прочитајте још: "Шта ћеш да будеш - певаљка?!"Ангелина није имала подршку своје ПОРОДИЦЕ на почетку каријере

Маја је нагласила како се труди да свој приватни живот држи далеко од очију јавности.

"Никад нисам дозвољавала да ме сликају папараци с партнерима, то држим само за себе. Мој приватни живот није гламур јер ја нисам Витни Хјустон. Немам базене и хорде обожаватеља које стоје испред моје куће. Због синова се никад нисам ваћарила ни с ким по ријалитију, деца то све гледају и после утиче на њихове животе".

Певачица је открила и да певачи од хонорара у ријалитију могу да купе кућу или стан:

"Ево, на пример, Зорица Марковић је велика звезда и у ријалити улази увек због пара. И ја сам улазила због новца. Певачи попут нас дижу рејтинг, нема шта да се народ пита зашто неко улази. Весна Змијанац је ушла, узела велики хонорар и добро наплатила. То су паре од којих можеш да купиш стан или кућу", рекла је Маја.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Маја Николић

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas