Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИНТЕРВЈУ

Маја ВОЛК никада искреније о КАНЦЕРУ који је победила: Овако сам добила највећу животну битку... (Други ДЕО)

Универзитетски професор, сценариста и писац, Маја Волк победила је канцер применом природних препарата и специфичном исхраном

1628110606_IMG_20201217_115350430.jpg
Фото: Приватна архива/Маја Волк
Oglas

Маја Волк, наша позната сценаристкиња, универзитетски професор и музичар, једна је од успешних жена у Србији која је, између осталог,  са невероватном вољом и снагом победила канцер. У првом делу интервјуа Маја Волк открила је како јој је организам слао сигнале да му конвенционална исхрана не одговара па је уз сирову биљну храну успела да поврати целокупно здравље целог организма...

Прочитајте још: Руски лекар ЛАЗАРОВ: Госпина трава помаже код ОНКОЛОШКИХ ОБОЉЕЊА

Принцип је да се све једе у бојама, сваког дана, и зелено и плаво и љубичасто и жуто и црвено, пуно дивљег биља, од коприве до маслачка, семенке, клице...

Најпре је узимала суплементе, витамине па тек након тога открила је и добробити живе биљне хране. Тада је, како објашњава, доживела квалитативни скок унапред, здрава је и од тога тренутка није подложна разбољевању. 


Фото: Приватна архива/Маја Волк

Кључ лепоте је - исхрана
- Исхрана је кључ. Шаргарепе и авокадо су више учинили за моју кожу од свих скупоцених крема које сам раније користила. Сада узимам природне креме од конопље, смиља, са сребрним зрнцима, умивам се природним сапуном од активног угља и етеричних уља које прави моја дивна комшиница Инес у Бабама, маске за лице су ми одувек биле као и мојој мајци кора краставца, јагоде, банане, кора авокада. Од сунца се штитим кокосовим уљем и пијем литар и по коралне воде дневно – објашњава Маја Волк.

- Принцип је да се све једе у бојама, сваког дана, и зелено и плаво и љубичасто и жуто и црвено, пуно дивљег биља, од коприве до маслачка, семенке, клице. Све се то залије обилато дивним племенитим уљима и лимуновим соком. И обавезно нека љутина, од белог лука до чили папричица….осим хране, мора да се мења и цео живот и да се види разлог, узрок због кога је организам почео да изједа себе. Супер биљке као моринга, спирулина, хлорела, анаму, лековите печурке као ганодерма, кордицепс, артемисинин, слатки пелин, Б 17, ЦБД канабисово уље, све су то природна помагала организму, али је лек у души, у жељи искреној подсвесној И свесној да се живи – уверена је Маја Волк.

Прочитајте још: НАЈГОРЕ ствари које конзумирате УЈУТРУ су КАФА И ЈОГУРТ: Промените ове навике и истопићете САЛО са стомака! 

У јеку пандемије корона вируса, ни она није остала имуна, али осим високе температуре није имала теже здравствене последице осим осећања налик на депресију. Како тврди, тада је схватила да није реч о обичном вирусу и по интуитивном осећају пронашла је метод како да се сама изборни са короном.

Радила сам свакодневно хидротерапију, потапала се у врелу каду па у ледену воду, узимала витамин Ц, цинк, Нони сок, Соул, сребрну воду и прошла без икаквих последица. Све време сам нормално дисала током борбе са корона вирусом...
Фото: Приватна архива

-  Радила сам свакодневно хидротерапију, потапала се у врелу каду па у ледену воду, узимала витамин Ц, цинк, Нони сок, Соул, сребрну воду и прошла без икаквих последица. Све време сам нормално дисала. Та температура је заправо била одговор мог имунитета на напад вируса. Требало је још недељу дана да ми се поврати физичка снага, отишла сам у Бабе и кисеоник ме је препородио – објашњава наша саговорница.

Прочитајте још: Уклоните МРЉЕ ОД МАСНОЋЕ на најбржи начин

Данас ужива у свом свежем воћу и поврћу које се налази око ње, око нас. Осим тога, не користи превише чајеве, већ конзумира њен сокове, нони, цеди целер, сок од коприве, спелте, јечмене траве и за крај открива савршен рецепт за течни доручак.

Прочитајте још: Три ПРИРОДНА АНТИБИОТИКА која ће уништити бактерије и ојачати ИМУНИТЕТ!


Фото: Приватна архива/Маја Волк

- У блендер ставите шаку маслачка, коприве, боквице, рузмарина, младог лишћа купине, младог лишћа брезе, шта већ има у башти, један ољуштени лимун, банану, пар јагода, грејпфрут, комад свежег дјумбира, мало млевеног лана и воду. То попијете пола литре ујутру и мирни сте до ручка – закључује за Руски травар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas