Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МХЕ

Мајка Јелене Ђоковић на УДАРУ ЈАВНОСТИ Огласила се и Јелена: "Одговарам само за своје поступке, на друге само могу да утичем примером"

Јелена Ђоковић одговорила на критике које ових дана трпи њена мајка Вера Ристић и тим поводом рекла да одговара само за своје поступке, а на друге људе можу само да утиче својим примером, али ништа више од тога.

1622732775_jelena-djokovic.jpg
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / јеленађоковицндф Верифиед
Oglas

Вера Ристић, мама Јелене Ђоковић, од недавно је на мети критика чувара природе , који се боре против изградње мини хидроелектрана у Србији, а госпођа Ристић јавности је позната  као некадашњи директор и сувласник компаније управо бавила њиховом изградњом.

На ову тему коначно се огласила и њена ћерка, Јелена Ђоковић, супруга Нобака Ђоковића и једном пратиоцу на Инстаграму  одговорила на питање везано за ову тему и тим поводом јасно дала своје мишљење и чврсто стала у одбрану своје мајке.

Ево шта је Јелена Ђоковић написала у одговору:

"Осећам потребу да Вам одговорим иако нисте прва особа која ми је послала поруку сличне садржине. Ја могу да одговарам само за своје поступке, а на друге људе могу да утичем својим примером, али ништа више од тога. Потпуно се саосећам са Вама и са Вашом потребом да промените нешто. И сама се бавим сличним темама. Моја мајка се не бави изградњом МХЕ већ годинама и нема никакав утицај на најновије пројекте који се спроводе по земљи. Жао ми је ако у Србији природа трпи због стварања МХЕ јер то није смисао одрживе енергије. Али уверена сам да нико из моје породице томе није допринео. Напротив. Као породица која се деценију бави хуманитарним радом, све напоре усмеравамо ка нашој деци учећи их здравим навикама и заштити и поштовању животне средине. Децу ћемо много лакше научити правим вредностима него одрасле," написала је Јелена и самим тим стала у заштиту мајке Вере.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas