· · Komentari: 0
MHE

Majka Jelene Đoković na UDARU JAVNOSTI Oglasila se i Jelena: "Odgovaram samo za svoje postupke, na druge samo mogu da utičem primerom"

Jelena Đoković odgovorila na kritike koje ovih dana trpi njena majka Vera Ristić i tim povodom rekla da odgovara samo za svoje postupke, a na druge ljude možu samo da utiče svojim primerom, ali ništa više od toga.

1622732775_jelena-djokovic.jpg
Foto: Printscreen / Instagram / jelenađokovicndf Verified

Vera Ristić, mama Jelene Đoković, od nedavno je na meti kritika čuvara prirode , koji se bore protiv izgradnje mini hidroelektrana u Srbiji, a gospođa Ristić javnosti je poznata  kao nekadašnji direktor i suvlasnik kompanije upravo bavila njihovom izgradnjom.

Na ovu temu konačno se oglasila i njena ćerka, Jelena Đoković, supruga Nobaka Đokovića i jednom pratiocu na Instagramu  odgovorila na pitanje vezano za ovu temu i tim povodom jasno dala svoje mišljenje i čvrsto stala u odbranu svoje majke.

Evo šta je Jelena Đoković napisala u odgovoru:

"Osećam potrebu da Vam odgovorim iako niste prva osoba koja mi je poslala poruku slične sadržine. Ja mogu da odgovaram samo za svoje postupke, a na druge ljude mogu da utičem svojim primerom, ali ništa više od toga. Potpuno se saosećam sa Vama i sa Vašom potrebom da promenite nešto. I sama se bavim sličnim temama. Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle," napisala je Jelena i samim tim stala u zaštitu majke Vere.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.