Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марија Шерифовић открила ко су њени фаворити у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: "У финале идем са ДВА кандидата"

Певачица у новом влогу открила детаље такмичења

1648018976_marija.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Марија Шерифовић у свом новом влогу, одговарала је на питање фановима и том приликом открила неке детаље у које јавност до сада није била упућена.

Прочитајте још: Након што га је бивша девојка оптужила да је злостављао, ЖЕЉКО ШАШИЋ шокирао изјавом: "Имам неке справе по кући за мучење"

Прво питање односило се на љубав и да ли је Марија емотивно испуњена, али је свима ставила до знања да се у њеном љубавном животу ништа не дешава.

Певачица је открила и да је чврсто на земљи држи њена породица, која је увек врати на прави пут кад претера:

- То су људи који су у мом окружењу, првенствено моја породица и моји пријатељи, који имају отворени бланко папир да ми приђу и звекну добро по глави сваки пут кад почнем да таласам - одговорила је певачица.

Марија је фановима одговорила и да ли има фаворите у такмичењу за Звезде Гранда:

Прочитајте још: "РЕКАО ЈЕ ДА ЋЕ НАМ ОТКИНУТИ ГЛАВЕ": Лепа Брена добила ПРЕТЊЕ од чувеног редитеља, открила разлог

- Не могу да кажем да имам фаворите, али имам мишљење како се неки кандидати понашају, колико напредују и колико уче, а у овом тренутку то су само два кандидата. Мислим да у финале идем са два кандидата, што је другачија статистика од претходних сезона када сам имала четири кандидата у финалу! - рекла је певачица и замолила фанове да јој више не постављају питање о такмичењу, јер победника свакако одлучује публика.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas