Oglas
· · Komentari: 0
SUKOB

"REKAO JE DA ĆE NAM OTKINUTI GLAVE": Lepa Brena dobila PRETNJE od čuvenog reditelja, otkrila razlog

Da u karijeri Lepe Brene nije sve bilo med i mleko, otvoreno je priznala jednom prilikom

1647962465_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ lepabrenaa
Oglas

Muzička zvezda Lepa Brena, jedna od najslavnijih pevačica u bivšoj Jugoslaviji i danas u regionu, tokom karijere imala je i neke neželjene situacije, a jedna od njih bio je susret sa rediteljem Jovanom Ristićem.

Pevačica je ispričala šta se desilo i kakve pretnje su ona i njen bend tada dobili.

"Reditelj Jovan Ristić je na Hit paradi, kada sam se prvi put pojavila, meni i momcima iz benda rekao kako će nam otkinuti glave i s njima igrati fudbalsku utakmicu na nekom stadionu. Tada je isekao naš snimak i dao pokojnom Minimaksu i rekao 'evo ti ovaj snimak, s njim možeš dobro da se zezaš'", ispričala je Lepa Brena.

Pročitajte još: Ovo je izabranik Ivane Španović: Zbog Marka je promenila prezime, a OVIM postupkom ju je potpuno očarao (FOTO)

Reditelj je tada isekao Brenu iz programa jer je bila neprikladno obučena, a Milovan Ilić Minimaks je u svojoj emisiji "Pretežno vedro" koristio taj snimak želeći da bude duhovit, i tada je dao pevačici epitet "Lepa". 

Svojom popularnošću Brena postaje interesantna i ljudima iz sveta filma. Igrajući sebe pojavljuje se u filmu Tesna koža. Sve ostalo je istorija.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas