Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепо

Марија Шерифовић учествовала у просидби: Певачица ИСПУНИЛА ЖЕЉУ једном дечку да запроси девојку (ВИДЕО)

Певачица Марија Шерифовић присуствовала је једној изузетно романтичној просидби. Наиме, певачица је одговорила на позив момка који је смислио да уз Маријину песму запроси девојку.

1637055554_serfovic_06062018_00025.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Марија Шерифовић увеличала просидбу

Марија је објаснила да он живи у њеној згради, а да ју је заједничка пријатељица замолила да се појави. 

У видеу певачица одушевљено говори о свему:

- Мени прилази момак: "Здраво Марија, ја сам тај и тај, другарица те је звала". Рекох: "Добро, пуцај, шта си замислио". Ја га питам: "Где се то дешава, аман". Углавном, испоставља се да он живи у мојој згради, два спрата испод мене. Што значи да ћу ја у 20.30 сићи у стан доле, доћи ће мој гитариста Дуле Алагић, и да видимо како ће изгледати та веридба, ово ће бити забавно - каже Марија у снимку.

Прочитајте још: ЦЕЦА И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЛЕТЕЛЕ ЗАЈЕДНО: Нису могле да се гледају, али Јелена није могла да издржи без коментара! Ево како је реаговала (ФОТО)

Момак и девојка ушли су у стан у коме је већ била Марија сакривена из завесе као изненађења. У тренутку када је дечко клекнуо испред девојке Марија је изашла и шаљиво упитала: "Јеси ли ти сигуран да ово желиш".

Пар се насмејао, а дечко је након тога запросио своју изабраницу. Марија им је затим отпевала своје песме "11" и "Паметна и луда", а онда у такође шаљивом тону поручила:

"С обзиром на то да сам вам певала током веридбе, морам да вам певам и свадбу. И ако дође до развода, далеко било, да опет ја то обележим. Све радим, али потрудите се да до тога не дође. Ја вам желим много среће и љубави, и ти мали, да волиш онако како мушкарци данашњи не знају баш да воле - рекла је Марија пару који је био неизмерно срећам.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas