Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОРБА

МАРКО БУЛАТ СЕ МОЛИ ЗА СУПРУГУ: Након две ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ, ево са којим проблемом се суочавају (ФОТО)

Певач Марко Булат након две породичне трагедије, поново се суочава са проблемима.

1638023239_pjimage--62-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/bulat.marko
Oglas

Марко Булат, који је пре шест месеци изненадио све изгледом, будући да је видно смршао и пустио браду, открио је да тренутно пролази кроз лош период живота, будући да се сваког дана моли за здравље своје супруге Марије.

Не одустаје и верује у боље сутра

Како је певач испричао, његова супруга се већ дуже време не осећа добро и забринут је за њено здравље, али не одустаје од позитивних мисли.

Прочитајте још: "НИСАМ ЛАКА ЗА ЖИВОТ": Слобода Мићаловић ОТКРИЛА каквог је темперамента приватно, многи ће се ИЗНЕНАДИТИ

"Маријино здравствено стање је лоше. Молим се Богу за њено здравље и сигуран сам да ће он услишити моје молитве. Крвна слика јој је лоша, али боримо се да је поправи и не одустајемо", рекао је Марко Булат за којег је познато да је велики верник, али детаље није желео да открива.

За две године се суочио с великим трагедијама - изгубио је и мајку и брата, после чега је једно време изгледао и непрепознатљиво.

Осим што му је супруга болесна, Марку не иде добро ни на пословном плану будући да због пандемије корона вируса не наступа, а сликање икона није исплатив посао.

"Немам наступе, све ми је отказано. Али шта ћу, сналазим се како знам и умем", рекао је.

Марко Булат са супругом с којом има двоје деце.

(Мондо)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas