Oglas
· · Komentari: 0
BORBA

MARKO BULAT SE MOLI ZA SUPRUGU: Nakon dve PORODIČNE TRAGEDIJE, evo sa kojim problemom se suočavaju (FOTO)

Pevač Marko Bulat nakon dve porodične tragedije, ponovo se suočava sa problemima.

1638023239_pjimage--62-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/bulat.marko
Oglas

Marko Bulat, koji je pre šest meseci iznenadio sve izgledom, budući da je vidno smršao i pustio bradu, otkrio je da trenutno prolazi kroz loš period života, budući da se svakog dana moli za zdravlje svoje supruge Marije.

Ne odustaje i veruje u bolje sutra

Kako je pevač ispričao, njegova supruga se već duže vreme ne oseća dobro i zabrinut je za njeno zdravlje, ali ne odustaje od pozitivnih misli.

Pročitajte još: "NISAM LAKA ZA ŽIVOT": Sloboda Mićalović OTKRILA kakvog je temperamenta privatno, mnogi će se IZNENADITI

"Marijino zdravstveno stanje je loše. Molim se Bogu za njeno zdravlje i siguran sam da će on uslišiti moje molitve. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi i ne odustajemo", rekao je Marko Bulat za kojeg je poznato da je veliki vernik, ali detalje nije želeo da otkriva.

Za dve godine se suočio s velikim tragedijama - izgubio je i majku i brata, posle čega je jedno vreme izgledao i neprepoznatljivo.

Osim što mu je supruga bolesna, Marku ne ide dobro ni na poslovnom planu budući da zbog pandemije korona virusa ne nastupa, a slikanje ikona nije isplativ posao.

"Nemam nastupe, sve mi je otkazano. Ali šta ću, snalazim se kako znam i umem", rekao je.

Marko Bulat sa suprugom s kojom ima dvoje dece.

(Mondo)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas