· · Коментари: 0

"Маштала сам да се никада НЕ УДАМ": Бранка Пујић испричала ИСТИНУ о љубави са Драганом Јовановићем

Погледајте како је изгледао почетак њиховог забављања

1670754996_Foto-Ataimages-Printscreen-Instagram.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - бранкапујиц

Глумачки пар Бранка Пујић и Драган Гаги Јовановић венчали су се 1992. године, после вишегодишње везе.

Њихов сусрет на факултету био је фаталан. Гаги је одмах знао да је упознао жену свог живота, али морао је мало да причека док и Бранка није схватила да су рођени једно за друго.

‒ Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу ‒ испричала је глумица у једном интервјуу, додајући да се љубав родила после заједничког пројекта

‒ Али, нешто се догађало и пре тога. Сећам се, кад ме је први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план. А мени је у почетку са њим било врло лепо, све је кренуло из дружења и спонтано је прерасло у ово што имамо данас. Најјаче оружје су му шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али је јако добар човек ‒ побројала је Бранка врлине супруга, са којим има ћерку Анђелу, која је кренула њиховим глумачким путем.

 

Прочитајте још: Сестра Силване Арменулић открила ТУЖНУ ИСТИНУ: Свекрва ју је мрзела, а муж варао четири године

Иако Бранка и Гаги важе за пар који се може похвалити стабилним браком, без скандала и трзавица, чињеница је да су се венчали под притиском.

‒ Одувек сам маштала да се никада не удам јер ми је тај чин био страшан, али сам на крају одустала од својих ставова. Нисмо желели да правимо венчање, али смо под притиском родитеља поклекли. На тај корак одлучили смо се и због Анђеле, а сигурна сам да бисмо и данас били заједно без обзира на папир ‒ каже Бранка.

Венчање Бранке Пујић и Драгана Јовановића, које је било у мају 1992. године, глумица памти као један од најлепших дана у животу.

‒ Било је веома романтично у ресторану Ушће, с погледом на Дунав и Калемегдан. Дошли су сви наши пријатељи и родбина, и сва љубав је била усмерена ка нама. Увече смо отишли на медени месец у замак Дунђерски, који је изгледао овако: нас двоје у венчаним оделима, дворац се бели на месечини, он ме носи у наручју. Просто да вам срце стане.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.