Oglas
· · Komentari: 0

"Maštala sam da se nikada NE UDAM": Branka Pujić ispričala ISTINU o ljubavi sa Draganom Jovanovićem

Pogledajte kako je izgledao početak njihovog zabavljanja

1670754996_Foto-Ataimages-Printscreen-Instagram.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - brankapujic
Oglas

Glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović venčali su se 1992. godine, posle višegodišnje veze.

NJihov susret na fakultetu bio je fatalan. Gagi je odmah znao da je upoznao ženu svog života, ali morao je malo da pričeka dok i Branka nije shvatila da su rođeni jedno za drugo.

‒ Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu ‒ ispričala je glumica u jednom intervjuu, dodajući da se ljubav rodila posle zajedničkog projekta

‒ Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan. A meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je jako dobar čovek ‒ pobrojala je Branka vrline supruga, sa kojim ima ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim glumačkim putem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

Pročitajte još: Sestra Silvane Armenulić otkrila TUŽNU ISTINU: Svekrva ju je mrzela, a muž varao četiri godine

Iako Branka i Gagi važe za par koji se može pohvaliti stabilnim brakom, bez skandala i trzavica, činjenica je da su se venčali pod pritiskom.

‒ Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ kaže Branka.

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje je bilo u maju 1992. godine, glumica pamti kao jedan od najlepših dana u životu.

‒ Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina, i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas