Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАЂА

Мики Рурки НАПАО Робертa Де Нира: Јавно ћу те осрамотити (ФОТО)

Жестока свађа славних глумаца

1596010683_miki-rurki.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Јиммy Киммел Ливе
Oglas

Холивудски глумац Мики Рурки поручио је свом колеги Роберт Де Ниру да ће га јавно осрамотити, чиме је поново покренуо свађу стару више од десет година, рекавши како је чуо да он прича лажи о њему.

Прочитајте још: Зашто СРПСКИ ТУРИСТИ бирају баш ОВО летовалиште? Луксуз, базен спа... а ТЕСТ НА КОРОНУ НЕ ТРЕБА

Прочитајте још:  Британска влада дозволила Тому Крузу да снима седми и осми наставак Немогуће мисије у овој земљи

Тврди како му је пријатељ рекао да га Де Ниро назива лажљивцем у медијима. Иако није навео контекст изјаве, мисли да је сукоб настао око филма Ирац од прошле године. Мики Рурк је претње Де Ниру упутио јавно путем друштвене мреже Инстаграм.

Фото: Инстаграм принтсцреен/Мицкеy Роурке

"Хеј Робер Де Ниро, тако је, причам теби, плачљивче један. Пријатељ ми је недавно рекао да си пре неколико месеци у медијима рекао "Мики Рурки је лажљивац и говори свакаква срања". Слушај, господине "тврди" у филмовима, прва си особа која ме назвала лажљивцем, и то у новинама. Да ти кажем нешто, кад те видим, кунем ти се у своју баку, брата и све моје псе, тешко ћу те осрамотити 100%. Мики Рурки - написао је глумац на свом Инстаграму уз објављену фотографију Роберта Де Нира, коју је убрзо и избрисао.Прошле године Рурки је тврдио да управо због њега није добио улогу у филму Ирац.

- Роберт Де Ниро је режисерима филма рекао да одбија да ради са мном на филму - рекао је у једној италијанској емисији Мики Рурки.

Прочитајте још: Глумица Оливера Марковић целог живота чувала ЈЕДНУ УМРЛИЦУ иза које се крије ТРАГИЧНА ПРИЧА

 

Ипак, из ПР тима Роберта Де Нира тврде да Мики није уопште није био разматран за било коју улогу у филму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas