· · Komentari: 0
VESTI

Britanska vlada dozvolila Tomu Kruzu da snima sedmi i osmi nastavak Nemoguće misije u ovoj zemlji

Uprkos karantinu, određeni broj filmova i serija nastaviće da rade tokom ovog leta

1594207380_36536668_1775063395862764_847708724687536128_o.jpg
Foto: Fejsbuk/Mission: Impossible

Vlada Velike Britanije objavila je da će odobriti snimanje filmova i serija određenom broju producenata tokom ovog leta, uprkos karantinu zbog pandemije korona virusa, a među njima su i očekivani sedmi i osmi nastavak "Nemoguće misije" sa Tomom Kruzom u naslovnoj ulozi.

Pročitajte još: Glumica Olivera Marković celog života čuvala JEDNU UMRLICU iza koje se krije TRAGIČNA PRIČA

Međutim, ovo nije jedina produkcija kojoj je dozvoljeno da snima. Kako su naveli strani mediji, određeni broj pokretnih slika i TV serija takođe će moći da rade u Britaniji, ali naravno, u bezbednim uslovima. Britanski sekrtar za kulturu Oliver Douden već je razgovarao sa Kruzom u vezi snimanja budućih blokbastera.

Kako je Oliver naveo na svom Tviter profilu ova odluka značiće da će se ponovo snimati najbolji blokbasteri u Velikoj Britaniji.

Od filmovima koji će nastaviti da rade na teritoriji Britanije su još i "Betmen" sa Robertom Petinsonom u glavnoj ulozi, zatim, treći nastavak "Fantastičnih zveri i gde ih naći", Diznijeva "Mala sirena" i "Svet Jure".

Pročitajte još: Da li će suđenje otkriti MRAČNU TAJNU Džonija Depa?

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.