· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Милена Радуловић отворено: "Има нешто у мени, нисам баш тако незанимљива"

Млада глумица говорила је о филму "Тхе Супердееп“", који је пре неколико дана имао премијеру и у Београду

1618924900_radulovic.jpg
Фото: В.Данилов

Милена Радуловић у овом блокбастеру има главну улогу, а филм је рађен према истинитој причи у коју она баш и не верује.

Прочитајте још: Култна серија које смо се сви плашили добија наставак? Молдера и Скали сте обожавали у серији "Досије Икс", а ево како данас изгледају (ФОТО)

- Да, повод је истинити догађај када се осамдесетих година у Совјетском савезу спроводио експеримент на Кољском полуострву. Тада су на дубини од око 12 километара забележени крици те се сматра, до данас, да су то звуци из пакла. Снимали смо баш на тој локацији и у разговору са рударима сазнала сам да многи верују да је то истина, али искрено, ја у то не верујем. Свакако, ова прича сјајна је тема за филм - испрчала је глумица у емисији "Кец на једанаест" и додала:
 
- Два месеца су трајале припреме за снимање, сваког дана имала сам часове руског језика и читајуће пробе. Руси су веома говорљиви и воле да причају и дискутују па би пробе некада трајале и по осам сати. Било је напорно.
 
Млада глумица истакла је и да у Русији добија улоге које су потпуно другачије од онога како је редитељи виде у нашој земљи. 
 
- Тамо нисам нежна жена, профилисана сам као жена ратница. Много бих волела да у Србији буде приказана серија „Иван Грозни“ у којој играм једну баш такву жену. Серија је сјајна, погледала сам је и мислим да би се и овде допала људима јер ми волимо те велике историјске спектакле – истакла је Милена и открила да је Русија велика земља, али и да имају проблема са мушким глумцима:
 
 
 
- Далеко од тога да њихове највеће звезде нису талентовани и лепи глумци, али мало их је у односу на тако велику земљу и на тако велику продукцију као што је руска. Сваког дана одржи се најмање једна филмска премијера. Па шта мислите што су толико луди за нашим глумцима? 
 
Милену ћемо ускоро видети и у улози младе, али у – музичком споту. Наиме, она у споту за песму „Ћутање“ Марка Луиса игра његову изабраницу и каже да је одувек желела да се појави у споту познатог музичара. 
 
- Ми се знамо одмалена и одувек желим да глумим у неком Марковом споту. Пресрећна сма што је то баш за ову песму, јер је обожавам. Стално је пуштам на репеат. Наше породице су веома блиске и повезане и пресрећна сам због ове сарадње.  Милена је такође открила и какве су реакције њене околине на нову фризуру. 
 
 
- Офарбала сам се и скратила косу и од жена добијам сјајне реакције, свиђа им се, али мушкарцима баш и не – с осмехом је рекла Милена. 
 
Детиње искрено Милена је признала и да би понекад помислила да је потпуно незанимљива и није налазила ниједан разлог због којих би се неко дружио са њом.
 
- Али, онда бих помислила на моје дивне пријатеље, то је узак круг људи али су сви заиста дивни. И рекла бих себи – па чим се Ваја Дујовић дружи са мном, мора да има нешто у мени и да нисам баш тако незанимљива – уз гласан смех признала је Милена Бошку и Александри. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.