· · Komentari: 0

MILENA VASIĆ u suzama: Sklopila ruke i okrenula glavu ka nebu- poslednji pozdrav Lanetu Gutoviću! (FOTO)

Pottresne scene na sahrani velikana Laneta Gutovića.

1630152822_132397_ljljljljljlj_f.jpg
Foto: Dragan Milovanović

Glumica Milena Vasić koja mu je bila koleginica u seriji "Bela lađa", zanemela je od bola kada je počelo opelo.

Milena je samo zatvorila oči, sklopila ruke i podigla glavu ka nebu. 

Pročitajte još: SAHRANA LANETA GUTOVIĆA: Porodica, prijatelji i kolege se okupili da upute poslednji pozdrav glumačkoj legendi! (FOTO)

Foto: Dragan Milovanović

"Bio si moja jutarnja kafa..."

Koliko joj je kolega značio, Milena je objasnila u objavi nakon što je saznala da je Lane preminuo.

"Lane, toliko odlazaka u poslednje vreme.. osećaj je kao da me neko briše gumicoM deo po deo... sve vise ličim na neko čudovište,bez jasne forme i oblika zar ne? Pijemo kafu svako jutro Ti i ja,dok još svi spavaju ,skuvam kafu pozovem te negde malo pre 8 izjutra i prelistavamo dnevnu štampu čitam naslove a ti im daješ smisao samo onako kako ti mozeš i niko drugi.. smejemo se.Jednog jutra pijemo kafu i prestaje smeh.stiže vest da je i Vlasta otišao ,plačem ,tiho plačem Kažes:”nemoj Mico, nemoj ,mi ne plačemo zato što je neko otišao nego zato što znamo koliko će nam nedostajati.,ne plači., sačuvaj nešto i za mene “ kazeš Danas plačem ... jer znam i zašto ?
Bio si moja jutarnja kafa , bio si moja večernja lascivna šala na viberu Razumeo si život i voleo si ga ."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.