Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милена Вучић проговорила о откривању и операцији ТУМОРА: "То је јако утицало на мене и променило ток размишљања"

Певачица је свим женама послала важну поруку

1682232026_beogradsko_prolece_22042023_0143.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Милена Вучић прошла је кроз тежак период након што је, током рутинског самопрегледа, напипала промену на грудима, али да је био бенигни тумор.

Она се сада појавила на једном фестивалу у Београду и својим изгледом одушевила све присутне, те су на Миленин рачун само пристизали комплименти.

- Ја сам самопрегледом открила да имам промену на дојци која је јако утицала на мене и променила мој ток размишљања. То је један од разлога што сам одлучила да више не чекам ни један тренутак, већ да наставим да се бавим оним што је моја љубав. Тај период је за мене био једно мало теже стање. Молим вас једном месечно прегледајте саме све што можете, то је најбољи начин да сачувамо своје здравље. Треба тренирати, јести здраво, стрес је тај који нас помера. Будите добре према себи - рекла је Милена.

Подсетимо, Милена је једном приликом описала и како је протекла операција, која је трајала око сат времена и то под тоталном анестезијом, а право олакшање наступило је када је јој је стигао резултат ХП налаза.

- Схватила сам да нико ништа није причао о томе до тренутка када сам ја проговорила о томе. У међувремену сам упознала и оне које су имале и малигне промене и одстрањивање дојке. Остала ми је у сећању слика једне прелепе жене која је била решена да победи све. Она је толико насмејана и опшутена јер је веровала да ће све бити у реду - каже Милена.

Након операције врло брзо је могла да се врати спорту и спортским активностима.

- Имала сам завој преко реза и била сам у грчу да ли смем да носим дете. Имала сам упалу средњег дела леђа, јер сам била у страху. После пар дана сам схватила да могу нормално да се понашам. Скинула сам конце после седам дана и одмах сам кренула на јогу - рекла је певачица за РТС, којој јога и теретана посебно пријају.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas