Oglas
· · Komentari: 0

Milena Vučić progovorila o otkrivanju i operaciji TUMORA: "To je jako uticalo na mene i promenilo tok razmišljanja"

Pevačica je svim ženama poslala važnu poruku

1682232026_beogradsko_prolece_22042023_0143.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Milena Vučić prošla je kroz težak period nakon što je, tokom rutinskog samopregleda, napipala promenu na grudima, ali da je bio benigni tumor.

Ona se sada pojavila na jednom festivalu u Beogradu i svojim izgledom oduševila sve prisutne, te su na Milenin račun samo pristizali komplimenti.

- Ja sam samopregledom otkrila da imam promenu na dojci koja je jako uticala na mene i promenila moj tok razmišljanja. To je jedan od razloga što sam odlučila da više ne čekam ni jedan trenutak, već da nastavim da se bavim onim što je moja ljubav. Taj period je za mene bio jedno malo teže stanje. Molim vas jednom mesečno pregledajte same sve što možete, to je najbolji način da sačuvamo svoje zdravlje. Treba trenirati, jesti zdravo, stres je taj koji nas pomera. Budite dobre prema sebi - rekla je Milena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

Podsetimo, Milena je jednom prilikom opisala i kako je protekla operacija, koja je trajala oko sat vremena i to pod totalnom anestezijom, a pravo olakšanje nastupilo je kada je joj je stigao rezultat HP nalaza.

- Shvatila sam da niko ništa nije pričao o tome do trenutka kada sam ja progovorila o tome. U međuvremenu sam upoznala i one koje su imale i maligne promene i odstranjivanje dojke. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene koja je bila rešena da pobedi sve. Ona je toliko nasmejana i opšutena jer je verovala da će sve biti u redu - kaže Milena.

Nakon operacije vrlo brzo je mogla da se vrati sportu i sportskim aktivnostima.

- Imala sam zavoj preko reza i bila sam u grču da li smem da nosim dete. Imala sam upalu srednjeg dela leđa, jer sam bila u strahu. Posle par dana sam shvatila da mogu normalno da se ponašam. Skinula sam konce posle sedam dana i odmah sam krenula na jogu - rekla je pevačica za RTS, kojoj joga i teretana posebno prijaju.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas