Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Мили отворено проговорио о СУКОБУ са Цецом: Композитор изненадио све изјавом и открио у каквом је односу са ФОЛК звездом

Александар Милић Мили први пут је јавно проговорио о односу са Светланом Ражнатовић Цецом

1646638167_ceca-i-milica.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен илустрација/ТВ Прва
Oglas

Од када је популарна певачица дошла у жири Звезде Гранда, почели су да испивавају проблеми између ње и популарног музичара који су се догађали током 20 година сарадње.

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила који РЕЖИМ ИСХРАНЕ примењује: До концерта жели да смрша пет килограма

- Однос између мене и ње је увек исти. То можда са стране изгледа другачије. У Гранду се ништа не треба доживаљвати лично, тамо свако брани неке своје ставове, а тамо не можеш да сакријеш ко си ти. Тамо се стварно, после неког времена, покаже ко је какав - открива Мили у емсији "Сценирање" на Курир телевизији.

Музичар је јасно подвукао да он и Цеца нису на ратној нози

- Писало се да смо на ратној нози, али нисмо. Ја њој желим све најбоље и у животу и у каријери. Ја сам према њој увек расположен. Имали смо један проблем о коме сам ја ћутао годинама, и онда је она изнела то у Гранду. Тај проблем не зависи од мене, једноставно, она мора да га реши и сигуран сам да ће га решити. Једноставно у Гранду се дешавају такве свађе, али то чини шоу занимљивијим - каже Мили.

Како је нагласио, Цеца и он сарађивали су од 1995. до 2015. године, а тај правни проблем траје већ пет, шест година.

Да у периоду када су сарађивали није штедео на популарној певачици говори и чињеница да се за њене концерте јако задужио.

- Ушће 1 је било 600.000 евра, друго 450.000. Задужиш се, кад у нешто верујеш, ништа није проблем. То је нешто што сам ја желео, ја сам веровао у то, у те албуме. Нисам желео да има било какав финансијски ризик. Она је веровала у мене, такође - прича Мили.

Он не искључује поновну сарадњу са популарном певачицом

- Ако осетим да може да се створи такав пројекат коме ће да се радују милиони, за мене не постоји ништа лично више. Кад тако нешто се ради, то је танго за двоје. Сарадња коју смо имали је најдужа и најуспешнија сарадња у историји музике и ја нећу урадити ништа да би бацио сенку на ту сарадњу. Да би се наставила, мора да се створи управо једна та енергија да стварамо нешто што ће да обрадује милионе и онда не да нема проблема само за њу, већ ни за један други пројкат - истиче славни музичар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas