· · Komentari: 0
ISKRENO

Mili otvoreno progovorio o SUKOBU sa Cecom: Kompozitor iznenadio sve izjavom i otkrio u kakvom je odnosu sa FOLK zvezdom

Aleksandar Milić Mili prvi put je javno progovorio o odnosu sa Svetlanom Ražnatović Cecom

1646638167_ceca-i-milica.jpg
Foto: Youtube printscreen ilustracija/TV Prva

Od kada je popularna pevačica došla u žiri Zvezde Granda, počeli su da ispivavaju problemi između nje i popularnog muzičara koji su se događali tokom 20 godina saradnje.

Pročitajte još: Marija Šerifović otkrila koji REŽIM ISHRANE primenjuje: Do koncerta želi da smrša pet kilograma

- Odnos između mene i nje je uvek isti. To možda sa strane izgleda drugačije. U Grandu se ništa ne treba doživaljvati lično, tamo svako brani neke svoje stavove, a tamo ne možeš da sakriješ ko si ti. Tamo se stvarno, posle nekog vremena, pokaže ko je kakav - otkriva Mili u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Muzičar je jasno podvukao da on i Ceca nisu na ratnoj nozi

- Pisalo se da smo na ratnoj nozi, ali nismo. Ja njoj želim sve najbolje i u životu i u karijeri. Ja sam prema njoj uvek raspoložen. Imali smo jedan problem o kome sam ja ćutao godinama, i onda je ona iznela to u Grandu. Taj problem ne zavisi od mene, jednostavno, ona mora da ga reši i siguran sam da će ga rešiti. Jednostavno u Grandu se dešavaju takve svađe, ali to čini šou zanimljivijim - kaže Mili.

Kako je naglasio, Ceca i on sarađivali su od 1995. do 2015. godine, a taj pravni problem traje već pet, šest godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Da u periodu kada su sarađivali nije štedeo na popularnoj pevačici govori i činjenica da se za njene koncerte jako zadužio.

- Ušće 1 je bilo 600.000 evra, drugo 450.000. Zadužiš se, kad u nešto veruješ, ništa nije problem. To je nešto što sam ja želeo, ja sam verovao u to, u te albume. Nisam želeo da ima bilo kakav finansijski rizik. Ona je verovala u mene, takođe - priča Mili.

On ne isključuje ponovnu saradnju sa popularnom pevačicom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ako osetim da može da se stvori takav projekat kome će da se raduju milioni, za mene ne postoji ništa lično više. Kad tako nešto se radi, to je tango za dvoje. Saradnja koju smo imali je najduža i najuspešnija saradnja u istoriji muzike i ja neću uraditi ništa da bi bacio senku na tu saradnju. Da bi se nastavila, mora da se stvori upravo jedna ta energija da stvaramo nešto što će da obraduje milione i onda ne da nema problema samo za nju, već ni za jedan drugi projkat - ističe slavni muzičar.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.