Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МИСЛИЛА САМ ДА ЈЕ ГОТОВО, Сара Јо побеђује: Ево шта је бивша колегиница из бенда рекла о Констракти и ТАЈНИ победничке песме

Ево како је изгледало финално вече из угла Констрактине колегинице, Зое Кида

1647347400_______________________________49877878.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS
Oglas

Нумером "Бејби" представила се публици на овогодишњем такмичењу "Песма за Евовизију", на којем је освојила 6. место, а својом појавом никога није оставила равнодушним. Многи су похвално коментарисали њен глас и песму, а посебну пажњу привукла је својим стајлингом, али и необичном фризуром.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Синглом Бејби, који је уједно и прва песма у њеној самосталној каријери, најављује и свој први соло ЕП "Жена дете".

Како је било такмичити се са некадашњом колегиницом и чланицом бенда Земља грува, у открила је Зое Кида односно Ана Радоњић у емисији.

Прочитајте још: Констракту на Инстаграму поделила ХОЛИВУДСКА ЗВЕЗДА КОЈУ ПРАТИ 133 МИЛИОНА ЉУДИ

- Сви који ме знају знају да сам другачија на сцени, а друга особа приватано, али сам свакако - емоција. За Беовизију сам се пријавила последњег дана. Мало сам наиво схватила, као "ма до 3. марта има времена".- рекла је Зое Кида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Открила је и за кога је мислила да ће победити:

- Добра атмосфера је владала на Беовизији. Имала сам неки осећај да ће Сара Јо победити. Тако је деловало. Као да је све готово. Тек у полуфиналу као да је песма добила нека крила и онда је добила пун смисао. Та песма је веома вредна и носи много порука на више разлочитих нивоа. То је главна снага. И тај аутобиографски моменат, који препознајем у њеној лирици је нешто врло карактеристично. У интервјуима не упире прстом, некако ствари долазе до ње. То је једна вештина - рекла је Зое Кида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Онда је открила да песма садржи и неке интригантне делове.

Прочитајте још: Мучи вас кашаљ и запушен нос? СПЕЦИЈАЛИСТА ОРЛ објашњава како да се решите проблема

- Она је ту дала пуно порука и неких интригантних детаља. Највише ми се допада тај део кад прича о летњем дану и шетњи са псом. Све време се поиграва друштвеним тренутком. Песма је у контексту данашњег тренутка. Све се прожима, али ништа није на прву лопту. Ништа не пара уши - рекла је Зое.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas