Oglas
· · Komentari: 0

MISLILA SAM DA JE GOTOVO, Sara Jo pobeđuje: Evo šta je bivša koleginica iz benda rekla o Konstrakti i TAJNI pobedničke pesme

Evo kako je izgledalo finalno veče iz ugla Konstraktine koleginice, Zoe Kida

1647347400_______________________________49877878.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/RTS
Oglas

Numerom "Bejbi" predstavila se publici na ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evoviziju", na kojem je osvojila 6. mesto, a svojom pojavom nikoga nije ostavila ravnodušnim. Mnogi su pohvalno komentarisali njen glas i pesmu, a posebnu pažnju privukla je svojim stajlingom, ali i neobičnom frizurom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Singlom Bejbi, koji je ujedno i prva pesma u njenoj samostalnoj karijeri, najavljuje i svoj prvi solo EP "Žena dete".

Kako je bilo takmičiti se sa nekadašnjom koleginicom i članicom benda Zemlja gruva, u otkrila je Zoe Kida odnosno Ana Radonjić u emisiji.

Pročitajte još: Konstraktu na Instagramu podelila HOLIVUDSKA ZVEZDA KOJU PRATI 133 MILIONA LJUDI

- Svi koji me znaju znaju da sam drugačija na sceni, a druga osoba privatano, ali sam svakako - emocija. Za Beoviziju sam se prijavila poslednjeg dana. Malo sam naivo shvatila, kao "ma do 3. marta ima vremena".- rekla je Zoe Kida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Otkrila je i za koga je mislila da će pobediti:

- Dobra atmosfera je vladala na Beoviziji. Imala sam neki osećaj da će Sara Jo pobediti. Tako je delovalo. Kao da je sve gotovo. Tek u polufinalu kao da je pesma dobila neka krila i onda je dobila pun smisao. Ta pesma je veoma vredna i nosi mnogo poruka na više razločitih nivoa. To je glavna snaga. I taj autobiografski momenat, koji prepoznajem u njenoj lirici je nešto vrlo karakteristično. U intervjuima ne upire prstom, nekako stvari dolaze do nje. To je jedna veština - rekla je Zoe Kida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radonjic (@zoe_kida)

Onda je otkrila da pesma sadrži i neke intrigantne delove.

Pročitajte još: Muči vas kašalj i zapušen nos? SPECIJALISTA ORL objašnjava kako da se rešite problema

- Ona je tu dala puno poruka i nekih intrigantnih detalja. Najviše mi se dopada taj deo kad priča o letnjem danu i šetnji sa psom. Sve vreme se poigrava društvenim trenutkom. Pesma je u kontekstu današnjeg trenutka. Sve se prožima, ali ništa nije na prvu loptu. Ništa ne para uši - rekla je Zoe.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas